UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А хто поранив? Жах якийсь
-
Хочу очень порекомендовать эту программу, я закончила предыдущую группу, большинство з моих одногруппников успешно прошли собеседования и вышли на работу. Почти все на фул тайм! Преподаватели просто невероятные, занятия проходят очень интересно. Мы прошли несколько тренингов в том числе First Aid, подготовили резюме, узнали наши права и обязанности, особенности канадского рабочего кодекса. Меня невероятно круто подготовили к собеседованию так, что я смогла пройти его с первого раза. История выгодна всем: колледжу дают плюшки за кажлого трудоустроенного ученика (они в этом очень заинтересованы), компании получают какие-то бонусы от города, если берут сотрудников с этой программы, городу выгодно, чтобы люди работали, людям выгодно найти работу. Записаться можно по почте или телефону в объявлении. В общем, я прям очень-очень рекомендую! Буду рада ответить на вопросы.
-
Та хто як не якись нарко-алко-бомжик, місто замість того що б зробити шелтер і виселити ту всю чернуху з вулиць тільки то і робить шо строє дороги, скільки себе памятаю то ті дороги ремонтують ніяк доремонтувати не можуть. Сам працюю на місто і мене від того вже самого тошнить, мало того що через чмонь ніхто і так вже гуляти по вулиці не хоче, так ще періодично такі історії. Жаль мужика, надіюсь поправиться
-
Напишіть в особисті , не думаю що сюди можна ділитись посиланням іншої групи
-
Дайте ссилку будьласка
-
Підкажіть будьласка чи є групи з футболом в едмонтоні?
-
Всім привіт! В наступному місяці звільняється кімната у двоповерховому 2 кімнатному Таунхаусі біля Вест Едмонтон Молу (можна знімати кімнату на двох). Кімната велика та може бути розділена на двох людей. У будинку 1,5 bathrooms, бейсмент з пральною машиною та сушаркою, бекярд з додатковим виходом на вулицю, велика кімната на першому поверсі для відпочинку, також доступно паркінг місце за 10$ на місяць. 750+% комунальних. За додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення. За окрему суму можемо домовитись про матрас, який був куплений два тижні тому, знизу запакований у плівку. A room is available next month in the 2 bedroom , 2 floors big townhouse near the West Edmonton Mall. The room is large and can be divided into two people. The house has 1.5 bathrooms, a basement with a washer and dryer, a backyard with additional access to the street, a large room on the first floor for relax, and a parking space is also available for $10 per month. 750+% utilities. For additional information, please send a private message. For a separate amount, we can agree on a mattress that was bought two weeks ago) Close to all the amenities. Full individual privacy. Please message for more details and its open for viewing.
-
Добрий день. В кого є досвід, поділіться будь ласка. Шукаю роботу в Едмонтоні на заводах і складах хочу піти фізично по складах. Хто таким займався, підкажіть куди саме треба звертатися? Просто на склад ідти на кпп спілкуватись із охоронцями чи як? English в мене так собі, але більш-менш можу спілкуватися і кожен день вчуся.
-
Хто знає, якшо у мене польські права, але не міжнародні (вони тільки польською мовою, бо я знаю шо є ще польські права інглішом, але у мене польською все), то чи працює для мене в канаді ця можливість перші 3 місяці їздити на цих правах? Чи треба одразу здавати на нові права
-
Це просто ужас. У мене діти автобусами їздять до школи((
-
В Икее брали себе и детям наборы пододеяльник+наволочка и отдельно у них же простынь.