UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго вечора!на вже! здається кімната для однієї людини (дівчини/жінки) в районі Mahogany SE, Calgary вже мебльована, з окремою ванною, ціна $975 близько зупинки транспорту, термін 6-12 місяцівконтактні дані: 3065351005 - Ірина
-
Чому?
-
Закон суров, но он закон!!! Так прописано в правилах Альберти. Хочу там з 18 квітня зміни якийсь
-
Будемо чекати на зміни😄
-
Ты утверждаешь что не может , хотя сам не знаешь ничего
-
Ну так а почему нет ?
-
З 18 квітня в провінції Альберта, українські права категорії «B» можна змінити на канадські без здачі тестів і водійського екзамену! Офіційне посилання
-
Человек задал вопрос : Если он сдал укр права и прошёл тест на компе и получил класс 7 Смогут ли ему по новой программе обменять на 5 класс без роад теста Ты пишешь - нет )
-
Почему я не знаю? Я же говорю что на сегодняшний день с укр правами можно ездить было только 3 месяца. Дальше все. Так прописано в законе штата Альберта. Сейчас с 18 апреля есть изменения.
-
Я же написал что на сегдннь нельзя обменять без рода теста. С 18 идут изменения, что не понятно?
-
І місяця 3 назад, читала про це на офіційному сайті, не знаю чи відбувались зараз якісь зміни, але колись точно це було)
-
І взагалі) сорі) але коли я запитала в 3х різних реджестрі) мені сказали що дозволили їздити рік, на українських правах
-
Прочитай что человек спросил
-
t.me/ukredmontonchat/73135
-
Вітаю. Якщо посвідчення обмінюють на 1 рік, то що робити коли він пройде? При нормальному водінні ліцензію продовжать? Це по типу випробувального терміну?
-
Дякую. Це насправді буже круто!
-
Там пишуть, що програма обміну буде діяти 1 рік. Я не думаю що вони в гадають якісь нові права. Скоріше за все якщо рік стажу 5 гдл, якщо більше 2 то 5 фул.
-
програма по обміну ліцензій, яка буде діяти рік, через рік закінчиться, якщо її не продовжать. укр ліцензії водія повинні бути категорії B або BE і міняються на Alberta Class 5 passenger driver’s licence (не вказано щодо типу ліцензії 5го класу, але з 1го квітня 2023 року водіям більше не потрібно складати поглиблений дорожній іспит, щоб вийти з програми дипломованих водійських прав (GDL).) немає інформації щодо тимчасової укр ліцензії водія дія Alberta driver’s licence визначається поточним статусом резидента та іншими документами, по типу підтвердження того, що ви живете в Альберті і мати дійсне посвідчення особи мати підтвердження місця проживання в Канаді не вказано про скасування зборів на випуск Alberta driver’s licences не вказано про зміни термінів придатності Alberta driver’s licences обміняних по цій програмі чекаємо офіційних новин
-
Цікаво, якщо в мене категорії ВС, то чи обміняють..?🤔
-
Добрый вечер, кто-то будет лететь в скором времени с Украины в Эдмонтон, отпишитесь в личные сообщения пожалуйста!
20 Jan 2023, 21:20
41951/96649
13 minutes ago