UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Якщо є права українські то так
-
nchcedmonton.org/?amp=1
-
В Калгари тоже есть такое ? Не знаете ?
-
В канаде можно закончить университет без хай скул дипломы. Поэтому если просят диплому, то хотят видеть именно диплому. Может быть сделают скидки на то что человек из другой страны.
-
А вони підтверджують досвід прав з України?
-
Тест в АМА , практика теж
-
Хто здавав пратичний тест водіння в АМА? Ви перед цим здавали теорію в реджестрі?
-
Зависит от отеля, куда вас заселят. У нас только завтраки.
-
СРОЧНО ищу соседей в дом, близко к даунтауну 11048 149 street. 550$ за комнату 5 парковочных мест (платить за первый месяц и потом каждый месяц, за последний платить не надо). Я девушка 25 лет. Пишите в ЛС. Номер: 6477051943
-
ca.indeed.com/m/jobs?q=warehouse%20worker&l=Edmonton%2C%20AB&radius=25&from=searchOnSerp&sameL=1 Ось Індід на ньому багато позицій подавайте на всі що вам підходить територіально і по часу, бо на складах дуже часто нічні зміні, що я не рекомендую без якоїсь реально скрутної потреби, вночі треба спати
-
В амазоні на складі такої посади не має
-
Писати для чого? Для пошуку роботи на складі warehouse associate or warehouse worker
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, есть ли в Эдмонтоне группы психологической помощи для украинцев? Желательно бесплатные
-
Взагалі от тут але зараз я не бачу вакансій на Альберту може того що вони шукають на новий склад hiring.amazon.ca/app#/jobSearch
-
Здається бачив щось типу супер вайзер називається ?
-
А яку посаду писати? Працівник складу чи як?
-
Звичайно багато хто так починав, на складі амазона є можливість росту доречі
-
Дякую за інформацію
-
На офіційному сайті амазона Знаю вони відкривають новий склад в Едмонтоні то і набирають багато людей
-
Дякую що відписали Звісно хочеться і будемо рухатись до чогось більш цікавого та перспективного але на перший час можливо і з такого прийдеться починати
20 Jan 2023, 21:20
420/96493
19 minutes ago