UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую
-
Оно без рецепта, но надо просить у фармацевта. Они делают учёт кто и сколько покупает. Раньше так кодеин отпускали, но сейчас правила поменяли и кодеин только по рецепту
-
Да. В нем еще псевдоэфедрин есть
-
Це від кашлю?
-
Мне вот это муж брал у фармацевта
-
Дякую
-
Зависит от лекарств. Если просто убрать симптомы, то если найдёте, то без рецепта. Ещё фармацевт может дать специальное от кашля. Если же надо что-то серьёзное типа кодеина, то нужен рецепт
-
Привіт, підкажіть тут в аптеці треба рецепт на ліки від кашлю, простуди і інше? Чи можно так купувати ?
-
Також шукаю, Але ще не знайшла, якщо що пишіть 🙌
-
Здравствуйте , скажите в такси есть детские кресла или бустеры ? Кто как с детьми ездит на такси ? Ребенку 23 месяца
-
Всім доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Чи є в Едмонтоні волонтери, люди, організації які займаються відправкою гумдопомоги/допомоги в Україну для жителів та військових? В Україні була волонтером, і хочу продовжити цю справу тут. Поки що власних сил недостатньо, тому шукаю організації де можна буде допомагати.
-
t.me/drive_in_canada
-
Є авточат Едмонтона?
-
Доброго дня Вчора замовляли перевезення фурнітури у Володимира (@s_v_o_m). Рекомендую! Пунктуальний водій, допоміг погрузитись швидко та вчасно все доставив за невелику плату.
-
Його потрібно отримувати , а не переробляти , ваша worker віза і лист на пошті , не дозвіл
-
Такой вопрос , если мне открыли визу типа worker (W-1) и соответственно прислали work permit в личный кабинет , то мне надо в аэропорту его переделывать или уже все готово ?
-
Дякую
-
Доброго, если это будет Ваш первый аэропорт прилета в Канаду, то да. Т.е. , к примеру, если Вы летите и сначала прилетаете в Торонто, то будете получать там. В общем, правило одно - где приземлились первый раз в Канаде, там и получили.
-
Усім привіт:) Хто знає, чи потрібно перездавати водійські екзамени і міняти посвідчення, маючи британські права? Дякую))
-
Нічого з медичного не просили у школі. Онлайн заявку заповнили і чекали,коли запросять до школи на перший навчальний день. За вакцини ніхто не питає досі, дитина 3 тижні вже відходила до школи. Описала наш досвід. Може в інших школах по-іншому
20 Jan 2023, 21:20
4212/96705
about 3 hours ago