UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так вы просто людей тут найдите кто хочет тусэ сегодня и можно ехать в любой бар))
-
Лучше с канадцами
-
Всі люди по різному зараз переживають війну та ту ситуацію, у якій через це опинились. У нашою психіки дуже обмежена витривалість. Ці межі у кожної людини дуже різні. Якби Ваша рідна людина (дитина, кохана людина, батьки) впала у відчай і тільки б і робила, що читала новини та нервувала через те, що зараз коїться- чи Ви б не попросили її відволіктись ? Всім зараз дійсно тяжко. Але не можна жити у розпачі постійному. Також не можна натягувати на людину почуття провини. А це саме те, що кожен з нас, знаходячись тут у безпеці, переживав або переживає до тепер. Відчуття провини нас нікуди не приведе.
-
И добавить нечего )
-
Знаєте, я постійно чую заклики про почуття провини. Наприклад, як голова ОСББ я зробила гарні газони і коли попросила по них не їздити, почула, що мені має бути соромно, бо я дбаю про газони. Так, я не воюю, але даю роботу тим, хто садить ці газони, доглядає. Тому це вкрай неправильне мислення у вас.
-
В Альберті «не канає»
-
Добрий день,може хтось в найблищий час буде їхати с України в Едмонтон?потрибні деякі краплі
-
Привіт, у цьому відео я розкажу свої враження відносно роботи в Канаді та поділюсь корисними порадами. Маю надію, що буде корисно тим хто приїхав чи тільки збирається 🇨🇦 youtu.be/iMu2pEDHujw