UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Напишіть в приватні
-
Шо там
-
Привіт! Ви хочете годувати самі? Маєте досвід? Яку породу Ви шукаєте? У мене 5 папуг, а колись було ще більше. Ціни на папуг зараз скажені, але залежить від породи. У Вас є 2 опції: 1- шукати на KIJIJI, але не тільки по Едмонтону, а і по всій Альберті. Мені доводилось навіть їздити і до Саскачевана. 2- молоді папуги продаються у всіх провінціях, але потрібно знайти ту компанію, яка погодиться переслати літаком. Дуже багато breeders знаходиться в Онтаріо і вибір папуг там значно кращий ніж у Альберті. Взагалі, дуже мало людей погодяться продати зовсім маленького, бо вони Вас не знають і боятимуться, що птах загине під Вашим наглядом.
-
Так. Був Пиррура, але через переїзд до Канади вимушені були лишити його в Польщі. Хотілось би тут теж папугу
-
Зараз подивилася, що таке пирурра😂. Я не знаю українських назв. Тут це називається Conure. Їх є декілька видів, які досить легко знайти. Найпопулярніші тут: Greencheek conure, Blackcap Conure, Pineapple conure. Є і більш цікавіші, але будуть коштувати значно більше. Колись я їх розводила. Думаю, що можна знайти за $400-500. Мій телефон 780-232-2927.
-
Знайшла. Виставили 1 день тому. Молоді. Ціна порядна!
-
Це відро з болтами для того,щоб тільки на подвір'ї їздити?
-
В жодному випадку. Але наприклад я, не настільки багато заробляю, щоб утримувати європейські автівки подібного класу. Можливо, у когось інший стиль життя та інші доходи- то чому б і ні.. Я третя машина в гаражі- то цілком ок.