UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Моя хост сім‘я розповідала, що якраз через це в Едмонтоні немає прям звичайної чорної п‘ятниці. Для них це як траур
-
!report
-
Yдaлeннaя pa6отa, 0т 200💲 в нeдeлю! Кому интересно пишите в лс 😉
-
Доброго дня , цікавлюсь роботою на будові місто Едмонтон , є стаж роботи на в'язці арматури , якщо є якісь відомості дайте знати , дякую 🇺🇦🤟
-
Даремно, життя не повинно зупинятися із-за стихійних лих, я думаю
-
Доброго дня. Підскажіть чи е в цій спільноті людина яка зможе допомогти розібратися з рахунком та інтернетом від Телус. Будь-ласка в приватні. Дякую.
-
Всім бобра. Підкажіть де можна в Едмонтоні зробити переклад водійського посвідчення для registry? Може в районі west edmonton mаll щось є?
-
Доброе утро! Скажите кто то обладает информацией о заводе в Шервуд парке по сбору металоконструкций?
-
Яка ціна?
-
а что за работа? где вы нашли обьявление, а то нам сказали об этом заводе а что ткм и как не понятно
-
Безкоштовно
-
Я вчера вроде туда резюме отправил))
-
🤷🏻♀️ первый раз такое слышу. Может у них кто погиб в том торнадо? Обычные эдмонтоновцы про это торнадо даже не вспоминают особо
-
Незачто
-
спасибо)
-
Я нашел на indeed, я ищу вообще по сварке работу
-
Круто Дякую
-
Погибли люди. Торнадо пролетел по Милвудс. Я первый раз приехала в Эдмонтон в 1991, то многие рассказывали.
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Аж тут стаття на вікі залітає в чат
20 Jan 2023, 21:20
42360/96667
about 5 hours ago