UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Что значит роз.и синий пластик, это ещё украинские? или уже канадские 7 класс?тогда должен быть белый пластик)
-
Вам також на 1 рік видали, потім підтверджувати потрібно?
-
Всем привет, кто-то менял 7 класс? Или меняют только Украинские?
-
По відгукам людей, які сьогодні обміняли - видають від 1 до 5 років, не знаю по яким факторам це оцінюють 🤷♂️ Комусь на рік, комусь на 3
-
Украинские права бывают: розовая бумажка, которую все ламинировали -выдавали в начале 2000-ых - Розовый пластик выдавали после бумажки - потом в Украине выдавали голубой пластик Насколько я помню
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Сьогодні пробував замінити права то в реджістрі ще не було інструкцій
-
Заменила сегодня права. При том, что уже были 7 класс. Без каких-либо проблем
-
7ой клас (пластик уже был на руках)?
-
Full (advance)
-
5+ це які?
-
Дякую
-
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Був в реджистрі. -Ті, хто чекає на пластик 7го класу, може сміливо йти в реджистрі на обмінювати на 5+. -ті, хто отримав пластик 7го класу, та ті, хто зараз з українськими правами - також отримають 5ий клас, тільки після листа від реджистрі до держави, за декілька годин з моменту запиту. Сказали, що завтра можна прийти та отримати.
-
Законний виїзд до ЄС для військовозобов'язаних, перетин через КПП зі штампом, пишіть для уточнення подробиць.
-
Куда все так спешат менять права? Наверняка в реджистри еще нет подробных инструкций, описания процедуры обмена... программа как минимум на год, успеем )
-
В Капилано
-
В якому реджестрі?
-
У товариша із пластику є 7 клас, 5 клас, і айді)
-
А я и не имею айди))
-
Так, по закону можна мати тільки одне айді, у Вашому випадку це права..
20 Jan 2023, 21:20
42559/96790
about 4 hours ago