UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Яка була тема для есе?
-
Всем привет. Сегодня получил свой результат экзамена IELTS. Общая оценка 5. Это проходной балл для иммиграции в провинции Альберта. Это я к чему. Многие говорят что в Европе сдавать английский проще и легче. Я сдавал в 2018 году в Украине, вот мне было намного тяжелее чем в Канаде. Так что хорошая подготовка и все получится. Хотя я готовился сам. Всем удачи в преодолении этого препятствия.
-
Спасибо.
-
Expedia Купували в середині листопада , в квитку валіза і ручна. 640 $ Ми з України виїзджали , всі з біометричними паспортами і з діючим безвізом в ЄС.
-
Где вы заказывали билет? Сколько обошелся? Никаких дополнительных виз открывать не надо для стран транзитов?
-
Літаком )))Ми на минулому тижні , Бухарест-Амстердам-Калгарі-Едмонтон
-
Здравствуйте. А кто как добирался? Какой перелет лучше выбрать с Венгрии/Австрии?
-
Привіт, я шукаю роботу, яка може мені допомогти
-
Всім привіт, є тут. Хто скоро прибуде і потребує місце для ночівлі? Мій канадський друг може прийняти жінку або дівчину, йому потрібна няня для сина, щоб доглядала за ним після школи, він надасть безкоштовне житло та допоможе з документами та роботою
-
Всім привіт.Продаємо машину(у зв‘язку з від‘їздом).Звертатись 780(220)88-76Олександр
-
Сформулюю по іншому, хто відправляв гроші в РБ і знає варіант який працює 100%.
-
Хто знає як можна переслати гроші в РБ?
-
Всім привіт хтось продає машину?
-
Якщо ви не пройшли медкомісію до прибуття у Канаду, то на ваш WP накладаються обмеження, які ви можете зняти пройшовши медкомісію вже на території Канади. До цього часу вам заборонено виконувати певний перелік робіт (працювати з дітьми, секс індустрія ....)
-
Хм, можливо, адмінам є сенс створити гайд з купівлі адаптерів. Взагалі, варіантів- безліч. Найшвидше- купіть в найближчий доллорамі, тріфт сторі або ліквідейшені.