UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Закордонний паспорт можете в консульстві оформити. Без нього вам і повертатись якщо щось , складно буде
-
Дякую
-
Але краще писати якщо летіти до Ванкуверу) Канада дуже багато робить для українців цінуйте і поважайте рідну мову!) Дякую за розуміння
-
Достатньо ID
-
Потрібно зателефонувати і записатись на годину
-
Ищем в комaнду людeй заинтересованных в зapaботке на разницe куpcoв Слoжного ничeго нeт, новичкoв oбучаем и полностью сопровождаем по всем вопросам За одну сдeлку получаем примерно 2-4% чистoй прибыли Работаете со своим бюджeтом самостоятельно Подробнее в лс
-
Шукаємо людей для офіційного працевлаштування у Канаді (від 2500-4500$/міс) Залишайте номер або пишіть
-
Привіт, я шукаю чесного працівника, який би впорався з орендою, ви розміщуєте нерухомість на деяких платформах соціальних мереж, надсилаєте мені повідомлення, щоб дізнатися більше КОМПАНІЯ: ПЕРШИЙ КЛЮЧ ДІМ! Сума платежу: 500$ Час роботи: 2/3 години роботи Тип вакансії: РОБОТА ФРІЛАНСЕР!
-
Hello! Може хтось підкажить якісь онлайн курси з англійської? Бажано безкоштовні. Буду дуже вдячна🙏
-
Я вам у приватні повідомлення відправлю посилання на дуже крутий безкоштовний марафон з англійської, тільки напишіть мені