UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ничего не надо проходить отдельно, в самом реджистри «не отходя от кассы» проходишь и получаешь
-
Сдать тест на компьютере и там же пройти проверку глаз
-
Сейчас забастовка работников профсоюза PSAC. Service Canada сотрудник члены этого профсоюза. На работе остались одни мэнэджеры и они занимаются только критическими вопросами.
-
Yellowknife
-
З'ясував у "apprenticeship and industry training"
-
Тільки що з'ясував, що куаєт українці не є eligible на гранти та стипендії для аппрентіс
-
Друзья, искал по сообщениям, не нашел. В Миллениуме кто брал страховку и потом разрывал контракт? Какая сумма штрафа?
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Привіт друзі, у мене два дні тому народилась донечка і я не знаю на скільки прийдеться пропасти з YouTube. Для мене дуже важливо щоб останнє відео набрало максимальну активність 🥹 Будь ласка, зайдіть перегляньте відео від початку до кінця (можна на фоні без звуку), це допоможе алгоритмам ютуб, також напишіть коментар і поставте лайк. Для мене це буде найкращим подарунком. Дякую усім 😌 І до зустрічі у наступних відео😉 youtu.be/iMu2pEDHujw
-
Тут в Едмонтоні такий самий є, минулого року знімав відосики як тикав факом Українцям на мітингах і тд
-
А що, в Канаді так можно?Наводжу свіжий передрук з тлг- каналу AP WAGNER. Виродок, який його веде, зараз у Вінніпезі. "Сегодня в Staples города Виннипег нашел забытый паспорт хохлушки из Львова. С канадской визой до 2025 года. Возвращать не стану. Моя война. Позже выложу ролик с торжественным сожением вражеского документа."
-
Тоді дорого… пломба десь 350$ (яка за розміром)
-
Ще не оформленні бенефіти
-
Які ж вони кончені
-
Якщо ремонт- то покривається бенефітами
-
Всім привіт, можливо хтось знає хороших стоматологів в місті, і можливо відома цінова політика
-
Мені здається то в кожному місті є свій локальний хирой😂
-
Опять этого дебилушку откопали?
-
Слава Україні !!! Вітаємо Вас в Едмонтоні! Наша команда Unity Square Dental рада запропонувати Вам наші стоматологічні послуги. У нас є україномовні члени команди, які можуть перекладати та пояснювати, як працює система страхування. Ми також можемо надати інформацію про те, як подати заявку на стоматологічну допомогу. Якщо вам боляче і вам потрібна термінова допомога, ми можемо надати допомогу. Ми знаходимося в 5 хвилинах їзди від The Free Store. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зателефонуйте Тетяні за номером 780-756-8080 або надішліть електронну адресу reception@unitysquaredental.ca 11728-104 Ave, Edmonton, AB T5K 2P3 www.unitysquaredental.ca/ Героям Слава!!!
-
То було шоу, ті Zтки висіли прапори москальські, але правда якомусь глухому парку то було що там ніхто їх не бачив ахха відео зразу забанили за такі приколи
20 Jan 2023, 21:20
43256/96588
about an hour ago