UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Цікавить , чи це можливо без додаткових оплат
-
Привіт Є тут хтось ,хто підписував умову житла на рік ,але змушений був виїхати раніше ?
-
А, так! точно! Дякую що нагадали)) сам так робив
-
Для отримання SIN ніби не потрібно Proof of Address, тільки для Alberta ID. Можуть відкрити спочатку рахунок в банку і щоб їм роздрукували Statement чи ще щось там, де вказано адресу.. казали, що таке приймають як підтвердження адреси
-
Приїжає родина під різдво, нарешті! Хто знає, при отриманні sin номера і фото id, як їм підтвердити адресу, якщо в контракті оренди тільки моє ім'я?
-
мда - бизнес так себе
-
Спочатку загубила папку з документами, вернулась на місце да загубила, на автобусну зупинку, папки нема. Через 10 днів позвонили щоб дали викуп за папку і от так
-
интересно как украли?
-
Може хто знає, коли паспорт новий отримали як подати знов на Cuaet? Чи що робити? У мене паспорт вкрали з візою і чекаю на новий. Вже в Канаді знаходжусь. Чи так само заново з 0 подавати через irrc аккаунт чи інакше? Дякую
-
Маселко під’єдає?
-
Очень компактно,удобно и понятно! Спасибо большое!
-
ребенок 17 лет сам заполнил мы ему немного подсказали в телефонном режиме. Он уже визу получил. Там ничего сложного. Посмотрите пошаговую инструкцию и у вас все получится.
-
Клас. Усе в одному мiсцi. Адмiн, дякую! З Рiздвом 🎅🦌🎄
-
Шукаю юриста, бухгалтера для відкриття бізнесу в канаді
-
Там можно заполнять в несколько этапов, не обязательно за раз все, там можно сохранятся и потом продолжить дальше, на конечном этапе будет предупреждение , перепроверите еще раз перед кнопкой отправить
-
Спасибо, успокоили, будем как-то делать.
-
Да, мы тоже делали через переводчик все получилось
-
Спасибо, мы всё просмотрели, просто мы не владеем английским, просто довериться онлайн переводчику
-
Там делов на пару часов с перекуром, и ни кто вам гарантию не даст на ошибки. Ничего сложного нет. В ютубе есть примеры как заполнять. Не спешите расставаться с деньгами
-
Магазин Orbit я там делал перевод вод.удостоверения, при мне мужчина переводил св. О рождении, там нотариус заверяет. 10219 97 st.
20 Jan 2023, 21:20
4342/96683
about 12 hours ago