UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тут. Краще там , де найменше світла Але хмари можуть зіпсувати
-
Можете завантажити додаток aurora Видно коли темнішає Вона постійно зʼявляється і зникає Потрібно чекати Як пощастить
-
А в чому різниця між 5 gdl та 5 advanced?
-
З gdl Не можна навчати того у кого 7 клас Не можна вживати алкоголь Менше штрафних поінтів Не можна перевозити пасажирів більше ніж ременів безпеки
-
В городе большая световая туча, а ЗА городом видно лучше
-
А куда ехать то надо? Я думал с окна видно будет?
-
Друзі, доброго вечора. Чи є в Едмонтоні кіносеанси українською? Дуже хотілось би побувати в кінотеатрі, але так як з мовою слабо, то англійською не дуже б….
-
А как получить 5 адванцед??мне дали 5 gdl
-
Если увидите скинь хоть фото в чат. Потому что мы на набережной и тут ничего
-
Ахаха, это вряд-ли
-
Да, мы видим ваши фары
-
Ви обмінювали посвідчення чи здавали тести ?
-
Вроде ж не могут обменять на гдл
-
Интересно
-
Обмінюють українське посвідчення на клас 5. Тільки в залежності від досвіду , на gdl або advanced
-
Я бы тебя в Голливуд отправил. Может, они какой фильм про Joy Division будут снимать. На мой взгляд, сходство с Кёртисом весьма очевидное 😄
-
Куда ехать-то? ) Ещё, блин, облачность лёгкая (
-
www.lightpollutionmap.info/#zoom=3.91&lat=49.5036&lon=-122.9771&state=eyJiYXNlbWFwIjoiTGF5ZXJCaW5nUm9hZCIsIm92ZXJsYXkiOiJ3YV8yMDE1Iiwib3ZlcmxheWNvbG9yIjpmYWxzZSwib3ZlcmxheW9wYWNpdHkiOjYwLCJmZWF0dXJlc29wYWNpdHkiOjg1fQ==
-
Якщо є бажання їхати , то краще в elk park. Але можна в холосту зʼїздити , через хмари. Або просто за місто , де мінімум світла
-
Где? )
20 Jan 2023, 21:20
43623/96577
about 11 hours ago