UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Edmonton Registry, в іншому випадку є Alberta Motor Association, але там потрібно членство, яке можна безкоштовно роздобути через державно-комерційну програму HelloAlberta
-
👋Вітаю, потрібна допомога❗️, заглохла машина Hyundai Santa Fe (в St.Albert), підскажіть будь ласка: 1. Контакты евакуатора за адекватну ціну 2. Майстерню с хорошими відгуками в St.Albert або недалеко від нього в Едмонтоні. Потрібні діагности, та електрик напевно. Я тут тільки місяц тож ще не маю контактів, тож не зовсім розумію до кого краще звертатись, буду щиро вдячний за контакти гарних майстрів, яких можете рекомендувати по особистому досвіду чи відгуків друзів.
-
На ярмарку вакансій записався)
-
Ребятки пожалуйста кто знает адреса строек (офисов) , какие-то склады с погрузчиками скиньте плиз
-
Я тебе ответил, самих строек мало. Ездил по адресам готовы взять но говорят ты должен как-то добираться к объектам тип машина нужна
-
Если ты там смог найти искренне рад за тебя) у меня пока пусто или отклоняют или не рассматривают. А строек там мало все говорят в живую идти
-
Мб кто-то что знает в районе города
-
Ми також в Mainstreet, вони запропонували страхову, 18 доларів на місяць, не знаю від чого розмір залежить😆 у нас родина 5 чол, квартира 3 спальні
-
Ви стільки бруду вилили у чаті на свою колишню дружину, неприємно це читати. Для своєї дитини шкода залишити квартиру? Для чого ви пишете про зайву особисту інформацію, щоб вас пожаліли?Відносіться с повагою до колишноьї дружини і може через деякий час вона піде вам на зустріч.
-
При обміні водійських прав на канадські по нових правилах Скільки років потрібно мати щоб отримати права 5 full? 2 чи 3 роки стажу? Тому що у мене 20 квітня було 2 роки а сьогодні, вони обміняли мені і я побачила що дали 5 gdl, Поруч знайомий міняв у нього 3 роки стажу, то йому дали 5full
-
У вас і у нього одинакові права?
-
Мені просто також дали дждл, бо права старого зразку і вони можуть тільки на нові зразу давати повні. То сказали зробити так як вам написав, якщо будуть не повні.
-
Я тупанув, подумав може в когось старі але це ж неможливо. Якась цікава ситуація. Якщо вам пластик прийде і там буде дждл, то підіть знову в реджістрі нехай дають фул бо є 2 роки.