UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Если ты там смог найти искренне рад за тебя) у меня пока пусто или отклоняют или не рассматривают. А строек там мало все говорят в живую идти
-
Мб кто-то что знает в районе города
-
Ми також в Mainstreet, вони запропонували страхову, 18 доларів на місяць, не знаю від чого розмір залежить😆 у нас родина 5 чол, квартира 3 спальні
-
Ви стільки бруду вилили у чаті на свою колишню дружину, неприємно це читати. Для своєї дитини шкода залишити квартиру? Для чого ви пишете про зайву особисту інформацію, щоб вас пожаліли?Відносіться с повагою до колишноьї дружини і може через деякий час вона піде вам на зустріч.
-
При обміні водійських прав на канадські по нових правилах Скільки років потрібно мати щоб отримати права 5 full? 2 чи 3 роки стажу? Тому що у мене 20 квітня було 2 роки а сьогодні, вони обміняли мені і я побачила що дали 5 gdl, Поруч знайомий міняв у нього 3 роки стажу, то йому дали 5full
-
У вас і у нього одинакові права?
-
Мені просто також дали дждл, бо права старого зразку і вони можуть тільки на нові зразу давати повні. То сказали зробити так як вам написав, якщо будуть не повні.
-
Я тупанув, подумав може в когось старі але це ж неможливо. Якась цікава ситуація. Якщо вам пластик прийде і там буде дждл, то підіть знову в реджістрі нехай дають фул бо є 2 роки.
-
А ви дивитесь з жіночою солідарності? Тобто він взяв її без трусів, без носків запропонував жити як нормальна мадам, а вона йому починає розповідати як жити!!! То в мене питання з якого дива він винен залишати цій ... Мадам те, до чого вона палець об палець не вдарила. Фраза що для дитини не кана, бо для дитини можна й няньку наняти, а то що Мамаша може бути кукушкою,то це аж бегом. Я народила, то подавай хароми й приданне. Батько не відмовляється від дитини й готовий забрати сюди й виховувати, без мамаши, що тіпа яж Мать!!!
-
Здравствуйте! Кто снимал себе жилье на Аирбиэндби в Канаде? Сайту полностью можно доверять или есть приколы? Поделитесь пожалуйста опытом!