UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Да, у меня letus. Я платил кредиткой. Подскажите пожалуйста как платить напрямую с банковского счета?
-
Вам в банку мали дати Void check з реквізитами вашого рахунку. Заходите в кабінет вашого letus там з ліва є меню. Переходите в PAYMENT & SERVICES. Далі ADD A NEW PAYMENT METHOD. Вибираєте BANK ACCOUNT І вводите реквізити вашого акаунта. Наступного разу при оплаті виберете оплату з акаунта банку.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка куди краще поїхати поклеїти колесо зловив десь шуруп , просто читав як недавно чоловік ділився враженнями про канадіан таір не хотілобся втратити цілий день з колесом .
-
Привіт Діма , дякую за пораду спробую )
-
Доброго ранку! Можемо піти разом...
-
Hey daddy I’m down here to sell my naughty content Hmu if you down for naughty
-
Також є автобус до Аеропорту з Едмонтон
-
Дякую
-
Доброго дня В листопаді 22 року втратив свій біометричний паспорт, після чого я звернувся до консульства для замовлення нового біометричного паспорта. В квітні 23 року мій новий біометричний паспорт прибув, після цього я його забрав. Але зіткнувся з проблемою, бо в моєму новому біометричному паспорті немає канадської візи, яка була в втраченому біометричному паспорті і по якій я прибув до Канади. Порекомендуйте будь ласка куди мені звернутись, щоб поновити і вклеїти візу в новий біометричний паспорт.
-
Потрібно подавати заявку на візу з новим паспортом, якщо у Вас є дійсний дозвіл work чи study. Але вже не по Cuaet)
-
Теж цікаво. Але я читала на сайті Канади що просто роблять нову візу. В нас паспорт був дійсний до 24 і візу зробили до 24 і було написано що з поновленим паспортом можно подовжити візу CUAET
-
Ви можете зробити новий паспорт, поновити статус з ним (permit) і податись на нову візу- ні хто віз не подовжує!
-
Можете звернутись до IRCC і Вам все пояснять) В Вас і не було візи CUAET! Такої не існує! Є візи: visitor, work та study! Cuaet- це дозвіл між Канадою і Україною на екстренні прїздки! Ви вже в Канаді!!! Яка у Вас екстрена поїздка?!?!