UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт, хто в Едмонтоні може зробити стрижку каскад?
-
Привіт, хто купув авто у ділера? Який там налог?
-
Шукаю хто працює в убері таксі, напишіть будь ласка в приват
-
Я можу.Салон "Фігаро", 4615 199str NW
-
Это 5 класс полные. У 5 GDL так и написано. GDL это и есть ограничения, а если их нет то это полные.
-
Я завтра первый день пойду на работу сварщиком, только не помощник а просто сварщик
-
Всім привті потрібно терміново бухалтера на подачу податків. Тупо вилетіло з голови а дні вже піджимають потрібно терміново дуже вдячний буде якщо допоможете дякую 🤗🤗🤗
-
Ми подавали тут
-
Это уже вторые. Изначально пришли GDL, хотя говорили, что будут полные. Вырвали из контекста фото)))
-
Сказали 7 дней
-
Мне сначала дали бумажку подписать с ГДЛ, а потом дали вторую бумажку уже без ГДЛ. Сказали что по-другому нельзя они не могут в программе ГДЛ миновать.
-
Ну мне вторую дали только тогда, когда по почте пришел пластик ГДЛ и я сразу поехала к ним разбираться)))
-
Законний виїзд до ЄС для військовозобов'язаних, перетин через КПП зі штампом, пишіть для уточнення подробиць.
-
Доброго дня шановні Вибачте може хтось з вас може мені допомогти з грошима (на їжу)треба 100 гривень на картку Хто скільки зможе 🙏 Буду дуже дуже вдячна ❤️ Хто зможе напишіть в лс будь ласка 🙏 Слава Україні 🇺🇦❤️
-
роботодавець каже так, але хотілось би перевірити десь
-
У мене є робота як road marking , розмітка доріг , офіційна , і хотів би дізнатись чи вона підходить для ПР
-
Всім доброго ранку, у кого можна спитати інформацію по ПР
-
Всем привет! Ребят подскажите как и где можна снять не квартиру а комнату?
-
Дорого?
-
я на Kijiji знайшов
20 Jan 2023, 21:20
44129/96467
about 19 hours ago