UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я приїхав в березні 2023, то ж мені треба робити декларацію наступного року?
-
Доброї ночі. Підкажіть хто знає по якій адресі завтра в м.Ледук відбудеться ярмарка вакансій?
-
Усім привіт 👋🏻 Ми домашня пекарня Yum Yum Bakery 🥐 Відкрилися лише нещодавно, але вже можемо потішити вас свіжими десертами 🍰 Наразі маємо в асортименті три види еклерів з фісташковим, кокосовим та вершковим смаками. Прикрашаємо ніжним крем-чізом, подрібненою фісташкою та кокосовими чіпсами 😋 З часом плануємо розширити асортимент, тому підписуйтесь на наші соціальні мережі, щоб не проґавити нові пропозиції 🔥 • Фейсбук: m.facebook.com/Yum.Yum.Bakeryy/?mibextid=LQQJ4d • Інстаграм: instagram.com/yum.yum.bakery?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ми брали у бюджет ) 2 місяці їздили
-
Можна де підключення
-
Залишилося всього кілька днів. Цей курс розроблений, щоб допомогти вам запобігти тому, щоб стати мішенню, і навчитися ефективно реагувати, якщо ви стали мішенню насильства. Мої методи та зміст курсу були сформовані на основі 45 років у бойових мистецтвах... і часу, проведеного в поліцейських і військових контекстах, роботі в барах і нічних клубах, а також у приватній охороні/приватній охороні. Приходьте — навчайтеся, знайомтеся з іншими громадянами України та отримайте деякі навички та знання про те, як залишатися в безпеці. www.facebook.com/kaizen.dojo.52/posts/pfbid0z2F2fYV5zk6JaRgW9q23kgStVfb6MUo958nDiFVs443FZDCtSTV3fWyAFNtmuUqKl
-
Курсы вождения forms.gle/Ptoxd3cz55P4BqQV7
-
Доброго дня! Чи може хтось порадити гарного лікаря флеболога? Може хтось вже мав тут такий досвід?
-
Всім привіт, хто оформляв річний проїзний по програмі для українців, за 30 доларів вам сразу дали на рік його чи на один місяць?
-
А бо я думала що то річний проїзний має бути, дякую