UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками). Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Привіт! Це можна зробити у будь-якого ветеринарного лікаря. Тільки запитайте скільки це буде коштувати! Думаю, що десь $80, а може і більше. Вони можуть сказати, що потрібен огляд перед щепленням, а саме він і може коштувати $70-90.
-
Шукаю фотографа у Едмонтоні. Якщо є такі- Напишіть будь ласка свій інстаграм в лс
-
Щиро дякую)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо міняти права з клас 5 gdl на клас 5 full то потрібно ще раз платити за пластик?
-
стою в Registry на Oliver
-
5 GDl на Full платити НЕ ТРЕБА
-
Ціна зелжить від вашего тарифа ,та є дві опціі брати га два роки та сплатити лише пів ціни та потім черех два рокт взяти іншій ,або платити повну ціну два роки і телефон ваш на приклад перший варіант ціна тарифа плюс 55 баксів ,чи тариф там 90 або 100 залежать від кількості місяців
-
Зі своїм оператором
-
підкажіть будь ласка де зараз найвигідніше брати айфон 14 про макс Я хочу зробити подарунок але потрібно розуміти з ким найвигідніше буде укласти кредит .Я буду вдячний за допомогу від того хто Нещодавно придбав телефон
-
Порекомендуйте Будь ласка оператора і щоб і тарифний план був хорошим і вигідно було взяти кредит на 2 роки у них
-
Я ще не вибрав оператора потрібно і вибрати щоб більше інтернету було, тому що мені ще в Калгарі зробили телус сім'я, що приймає Але мені як не вирішимо підмалювати з ними договір чи ні, тому що ми платимо 55 за 8гб інтернет цього не хаатає
-
Я платив 90 за дві сімки за 25 гігабайт кожному
-
Bell дуже гарний по звязку але дуже богато коштуэ якщо ти не працюэшь між містами
-
Я думаю що Роджер гарний він shaw купил, я був у shaw
-
Місячний проїзний іменний чи ним може користуватись інша людина ?
-
А Ви бронювали час відвідування за телефоном чи особисто ходили? Просто вже кілька голосових повідомлень залишав їм, ніхто так і не передзвонив. Ресепшен завжди в них відсутній чомусь...
-
Ходила до них особисто
-
Продам гітару yamaha FG800 350 cad, чохол в подарок
-
Доброго дня, хтось знає україномовних/російськомовних психотерапевтів в Едмонтоні? Шукаю такого
20 Jan 2023, 21:20
Post 44877 of 96165
31 minutes ago