UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Доброго дня. Хочу відкрити свою фірму в Канаді. Потрібна консультація з цього приводу. Кого можете порекомендувати з цього приводу?
-
Краще і швидше буде, якщо ваш товариш напише у пошуку:,, towing near me,,
-
С 22 года ваша страховая должна этим заниматься. Надеюсь, вы им сообщили уже? Там должны разъяснить всё. Раньше приходил оценщик от страховщика виновника и потом выплата/ремонт за их счёт. Сейчас вроде всё через свою делается. Для этого и платится DCPD.
-
-
Если нет вашей вины - то без разницы, одно- или двухсторонняя. DCPD платят все - его просто выделили из старого 3rd party liability с января 2022 года. Оно как раз и поменяло принцип, что вместо переговоров со страховой виновника вы просто обращаетесь к своей и они начинают ремонт без всяких ожиданий реакции от той стороны. www.youtube.com/watch?v=AFMH2Oz8UzI&ab_channel=insurancebureau
-
Добрый день, кто то работает в сфере нефтедобычи/переработки или производстве масел или смазок, я только переехал в Канаду, образование и опыт работы в сфере нефтепродуктов, хочу начать тут свою карьеру так же в этой сфере, может кто-то в этом чате так же работает в этой сфере и может подсказать по работе?
-
Дякую
-
1. Авто (і ліцензія водія) 2. Тікети (First Aid, H2S, CSO...) 3. Англійська Ці пукти потребують часу і грошей, просто так, малі шанси відразу зайти у цю сферу
-
ЦЕ ПЕКЕЛЬНА ПИЗДА НА 9 ТРАВНЯ В МОСКВі 🔥 🔥🔥 🔥😈🔥 🔥😈😈🔥 🔥😈☠️😈🔥 🔥😈☠️☠️😈🔥 🔥😈☠️☠️😈🔥 🔥😈☠️☠️😈🔥 🔥😈☠️😈🔥 🔥😈😈🔥 🔥😈🔥 🔥🔥 🔥 СКІЛЬКОМ ДРУЗЯМ ТИ ВІДПРАВИШ — СТІЛЬКИ БПЛА ПРИЛЕТЯТЬ НА НЕЇ ЗАВТРА!
-
Фірма Abalon construction,яка займається гідроізоляцією фундаментів, вирівнюванням будинків після просідання ,має вільні вакансії та можливість взяти на роботу декілька українців. Особливих вимог до кандидатів немає. Зарплата на старт за умовами співбесіди в залежності від вмінь і навичок. Гарний колектив, чудова доброзичлива атмосфера. Менеджер з персоналу Nik Bilyk-780 935 2777