UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
зараз такі часи,що «всі допомагають українцям»,і піаряться на цьому. але не завжди ця «допомога» вигідна для українців(
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, можливо хтось надсилав гроші з канадського на американський рахунок, яким способом це найкраще зробити?
-
Какая стоимость самой дешевой односторонней? Co-op еще хвалят
-
я мала quotes від 3 insurance, Desjardins була 4 і найкраща, це з мого досвіду 5 травня, а Millennium Insurance може бути менше, але немає часу чекати, треба зареєстровату машину та їздити.
-
питають чи є winter tires, де паркується машина
-
залежить чи машина нова або стара, скільки км в один бік до роботи, приблизно скільки за рік буде,
-
Ось тут брали
-
Підскажіть будь ласка Я можу їздити в авто з категорією 5 GDL, але не вписана в страховці , на машину Страхівка є, але там тільки чоловік
-
Розмовляють українською😅 і дешевше вийшло ( міленіум чекала 2 тиждня, і дзвонила кожного дня) а тут за пів години все зробили по телефону
-
Доброго вечера Підскажіть будь-ласка , куди можна звернутись повторно за бенефітною картою для українців ? Очікую більше 4 місяців
-
Сейчас рассматриваю банки. Думала за Scotia, но теперь сомневаюсь. Может кто посоветует банк.
-
Говорили дадут кредитку, но так и не прислали ( открывала счёт в январе)
-
У меня была ежемесячная комиссия 4 доллара в Сервусе, хотя все говорят, что коммиссий нет
-
Також знаю за RBC. Є помясячна оплата , але якщо кредитка та дебіт, то тільки 5кад. Гроші з дебіт на Віза можна моментально закинути , зразу заходять. Кредитку раніше давали дуже лояльно.
-
Залежить, що вам потрібно. Я багато років користуюся Simplii financial. В них нема відділення, але нема також платежів. Мою дебіт можна використовувати як кредит для платежів. Банкомати CIBC, все інше по телефону.
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста адрес клиники, где мед. Комиссия стоит 150 $
-
Доброго вечора! Подався сьогодні на фінансову допомогу через сайт. Хто знає через скільки приходять кошти? Бо люблю гроші, дівчат та ковбасу.
-
Дякую!
-
3-5 діб
-
Хтось знає номер Богдани яка допомагає із піаром ?
20 Jan 2023, 21:20
45233/96467
about 17 hours ago