UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Отже: -айті; - констракшен; -бьюті. Все?
-
Таких десятками приходять на компанії. А беруть на нормальну роботу тільки за рекомендацією.
-
Як найшвидше потрібен чоловік на роботу у компанію з ландшафтного дизайну. Робота не для всіх бо потрібно стригти газони, саджати квіти, дерева стригти кущі. Робота офіційна! Зарплатня кожних два тижні на чековий аккаунт у банку. Ліпше якщо в вас вже є машина бо офіс майже на краю міста і без машини знаю що їздити будете довше. Але обьекти на котрих працюємо у центрі міста. Зарплатня на старт 18-22$ потім підвищення. Кому цікаво сьогодні скиньте Імʼя та Призвище на англійській Рік народження Телефон та емейл для звʼязку. Знання мови не обовʼязкове але якщо знаєте мінімально то швидко підвищать.
-
А ну як сайдінг чи драйвол, то можна заробляти і 50 дол. на годину. На пісворк. Але не кожен день. Сьогодні вийшло 50 на годину, а завтра 20.
-
Так ніхто з вами не сперечається. Мета нашої дискусії- щоб ви з власного досвіду, на наочних прикладах, покроково допомогли новоприбулим, які знаходяться у пошуках роботи. В які конкретно двері стукати і як засильно?
-
Мені ніхто не допомагав шукати роботу) треба щоб людина сама повірила в те що з нуля можна заробляти більше ніж 15-20$ а годину. Тоді і можливості зявляться. Я в торонто теж за мінімалку працювала офіціанткою, зрозуміла що мені не подобається ця зарплата, подивилась на інших українців і поьачила що вони заробляють в рази більше, тоді я повірила в себе і почала шукати, вивчати, добиватись. Якщо б я не зробила б цей крок то зараз би сиділа з мінімалкою в кармані)