UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
На интервью еще попасть надо. 🤷🏻♀️ для моего мужа специально создали позицию на которой он сейчас работает. Потому что работодатель реально не хотел упустить такого специалиста. А работодатель у мужа тоже федеральное правительство. К сожалению его не смогли сразу взять на ту позицию на которую хотели, взяли на ступеньку ниже и сразу поставили и/о на ту позицию что хотели. Это я к тому что для специалистов работодатель на изнанку вывернется чтоб нанять и удержать. Но для того чтоб дойти до того момента когда в тебе заинтересован работодатель надо пройти несколько этапов отбора с кадровиками. А вот они именно корочки и опыт работы и ищут
-
І що за натяк на «больного чела»? Я що робила якісь продседури коли хворіла? Чи до чого це взагалі?
-
Є таке HR є HR , ну і роботодавець толковий значить якщо так підійшов. Побільше б таких )
-
Галина, можете мені не відповідати, бажаю вам всього доброго, не знецінюйте українців, вони варті всього найкращого🥰❤️
-
В якій сфері?
-
І я роботу шукаю з вільною англійською....щось після подавання в інтернеті тиша. А я і досвід в Канаді маю вже ((((((
-
Тут є правило, що студентам можна працювати літом або біля 20 годин на тиждень
-
Зрозуміло, це треба терпіння і сил…співчуваю.
-
Без піару таке нереально, тут треба або стаді перміт або ворк перміт
-
Контракт закінчився. Був тимчасовий
-
А чого пішли з роботи тієї?
-
Є тут ті хто вчиться в ВНЗ і працює фул тайм одночасно?)
-
Можливо Микола може щось вам підказати.
-
В офісі
-
я маю 8 місяців роботи стажу в Едмонтоні
-
І на гуд віл
-
Розумію) у мене в Торонто перші 2 місяці були тільки стажування)
-
І таке вже подавалась
-
Може варто почати з роботи на ресепшені чи особистим помічником.
-
2 місяці подаюсь і нема інтерв'ю навіть
20 Jan 2023, 21:20
45643/96662
about 3 hours ago