UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я так про себе не вважаю, вам здалось) я казала що українці заслуговують зарплати 25$ і більше:)
-
Я відповідала на питання)
-
А де я тут сьогодні самоствержувалась? Покажіть? Що я поганого написала?
-
Якщо комусь треба я можу з вами зізвонитись і перевірити ваш рівень англійської і порекомендувати що надалі робити і як вивчати.
-
Со мной по началу вообще через Гугл переводчик часто общались, просто понимали что много терминов и слов которые я не знаю на англ. )))
-
Заходьте напряму і розмовляйте з потенційними роботодавцями
-
Отлично что у них получилось)
-
Настенька, я знаю кучу народу которые его сдали с первой попытки, без репетиторов и после тех бесплатных канадских курсов которые ты так хаяла.
-
Для підготовки до IELTS всім потрібен буде спеціальний репетитор який готує до цього тесту або курси по IELTS, бо це не так просто його скласти навіть якщо здається що рівень хороший.
-
Ну щоб швиддо лайфак дав
-
Може в мене нульовий рівень англійської а я просто понтуюсь щоб самоствердитись, хто знає☝🏻
-
Та і носії є неграмотні дуже ,якщо вони спілкуватися можуть то писати ні
-
Не у кожного хватить сил і терпіння робити тести 2 місяці без передишки, мені особисто тре щоб хтось контролював прогрес. Але це ще залежить на який бал ви претендуєте.
-
Якщо носіі пишуть ,boarder коли торт замовляєш
-
Це тест який не сильно то і скаже який в тебе рівень це системний тест
-
Можна і так)
-
Так:) нічого нового, це тест для іноземців який носії мови би не склали, бо вони не спілкуються так як в тесті треба. Тому треба репетитора який спеціально до тесту готує.
-
Та робити вправи 2 місяця
-
Нічогт твм не потрібно ,ютуб вта книжка з бібліотеки
-
Добрый вечер, порвала цепочку Возможно есть тут ювелирный мастер , который может исправить ситуацию ?😩
20 Jan 2023, 21:20
45701/96428
about 3 hours ago