UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Якщо носіі пишуть ,boarder коли торт замовляєш
-
Це тест який не сильно то і скаже який в тебе рівень це системний тест
-
Можна і так)
-
Так:) нічого нового, це тест для іноземців який носії мови би не склали, бо вони не спілкуються так як в тесті треба. Тому треба репетитора який спеціально до тесту готує.
-
Та робити вправи 2 місяця
-
Нічогт твм не потрібно ,ютуб вта книжка з бібліотеки
-
Добрый вечер, порвала цепочку Возможно есть тут ювелирный мастер , который может исправить ситуацию ?😩
-
До мене питання?
-
8 то добре) красавчік
-
Взагалі я здивована що вам дивно що репетитор шукає репетитора) майже всі вчителя так роблять, у школах наприклад підвищення кваліфікації (я викладала в школі також), чи частіше за все шукають репетитора носія щоб покращити вимову. Англійську можна вчити все життя, вона вас просто має зацікавити😺 Якщо вам цікаво вчити нові сленги, американську вимову ставити то воно і вийде все. Особисто в мене проблеми з деякими звуками є. Це треба виправляти. Чи щоб IELTS скласти треба знати перш за все структуру теста, як правильно писати writing, там свої є схеми і було б добре щоб професіонал це все перевіряв і давав оцінку, що треба виправити.
-
youtu.be/RWGSn5u0YjY
-
Самостійно це не безкоштовно, сел в відео заплатив за сайт
-
Нема нічого кращого ніж практика! То добре сказано.
-
Кстати насчёт работы и зарплаты существует также и крайне важный фактор ,что может и не всем ,но многим важно получить pr в Канаде , соответственно не все работы и графики данных людей устроят
-
Непогане відео ти скинув, я зараз дивлюсь)
-
Бот це хороша ідея
-
Він добре каже: треба не просто вчити англійську, а треба вчити англійську для IELTS, це те що я кажу, безкоштовні курси англійської не підійдуть.
-
Готувати теми на speaking теж правильно
-
Треба тренувати себе слухати різні акценти
-
Він правильно сказав за акценти
20 Jan 2023, 21:20
45714/96424
about 9 hours ago