UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
t.me/ukredmontonchat/9418
-
Я думаю всі , які приймають міжнародні рейси
-
Скажіть я так розумію не у всіх аеропортах виставляють ворк перміт? Дякую
-
Так Добре відео про прильоту в Калгарі, десь 17 :30 можете почати youtu.be/KCTwdIcphMI
-
Доброго дня, скажіть будь ласка в Калгарі виставляють "ворк перміт" по прильоту?
-
Дякую😊
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, якщо прийшов лист на здачу паспорта для вклеювання на візу, потрібно їхати самому чи треба відсилати документи кур'єрською доставкою? Бо бачу що в Львові тільки біометрику здають, а це виходе що в Варшаву потрібно. Як краще зробити? Можливо хтось зтикався з таким. Зарані дякую.
-
Зрозуміло, дякую!
-
Если у вас один билет, но разные авиакомпании, то нужно получать багаж или нет, вы сможете узнать на стойке регистрации на самый первый рейс. Если билеты разные, то багаж точно нужно будет получить по прилёту в пункт пересадки и самостоятельно зарегистрировать его на следующий рейс.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де саме чи в кого про це потрібно запитувати? Бо ми летимо з пересадкою вперше, тому теж хвилюємось про багаж
-
Кто собирается подключать домашний интернет, или не устраивает уже подключившийся. Я познакомилась с парнем, он вам дистанционно сможет все оформить, вызовет мастера по подключению и сделает дополнительные скидки, скажите ему только Canadawork , только цена зависит у всех от адреса. Поэтому можете ему написать и спросить @shamil_zabiroff а все остальное он вам поможет сделать. Кстати мобильная связь у него тоже есть