UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Сосна мабуть , багато смоли
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Героям Слава!!!
-
Meest , Укрпошта
-
Мені в реджістрі дали справку з досвідом 3 роки Я її показав страховій, також страховій скинув фото свого українського посвідчення з досвідом більше 10 років і вони зарахували це також. Це суттєво зменшило суму платежу.
-
Трансфер по Альберті, Едмонтону. Зустріч в аеропорту Едмонтона або Калгарі. Велика машина, 7 місць. Достатньо місця для 6-ти людей або 4 людей та 6 великих чемоданів. Надійно та професійно 👌 Звертайтесь...
-
В Міленіум , досвід зараховують з українського посвідчення. Це впливає на вартість Ще можна показати довідку зі страхової , про безаварійне керування , теж трохі вплине
-
Team Ukrainians