UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шукаємо квартиру! 1-bedroom, але, якщо це квартира-мрія, можливо і 2-bedroom, у маленькій спальні для дружини кімнату-шафу зроблю, буде куди кофточкі-платтячка розвішувати. :) про себе - чоловік та дружина, поважного віку, 45 та 39 років, без - дітей; - собак; - котів; - навіть акваріумних рибок; - поганих звичок;, бо на все це не маємо часу, цілими днями на роботі. Пунктуальні та чистоплотні. За квартиру завжди платимо вчасно та після нас не потрібно ремонт робити. Район - не даунтаун, чим більш ваш район нагадує село, тим краще, інфраструктура не принципова, все одно на машині. Що повинно бути в квартирі/домі - чистота, як в операційній; - балкон; - робоча сантехніка; - чисті вікна чи хоча б технічна можливість їх помити (не жарт, у нас зараз вікна не відкриваються, протимоскітна сітка намертво припаяна); - кухня з холодильником; - пральна машинка та сушка, краще особисті, але можливі і загального користування; - спортзал (бажано турнік, блок, гантель-бар, бігова доріжка, а якщо і штанга є, то я у вас прямо в залі жити буду!); :) - можливість регулювання температури взимку; - паркінг для машини з виводом електрики для хітера машини (а якщо паркінг утеплений, то наша машинка вже їде до вас жити!) з відеонаглядом. Шо не потрібно в квартирі - миші та таргани (ми любимо домашніх тваринок, але поки не готові їх заводити); - сусідів-укурків (хай курять шо хочуть, але так шоб ми не дихали їх димом); - сусідів-громадян самі знаєте якої країни (шоб без воплів-візгів на 9 травня); - меблів (свої є). Готові заїзджати з 1 липня. Готові надати всі необхідні документи, кредитну історію, оплатити завдаток, рекомендувати ваш дім друзям. Пишіть укр/англ в РМ. Слава Україні! :)
-
Ми синові подали у п'ятницю, у вівторок надійшли кошти. Може ви щось неправильно заповнили?
-
Спасибо вам большое! 🤗
-
Просто по частям ,чтоб след раз знали как делать
-
Это я и сказал сделать
-
Чи можна просто знайти англійською і через Google перекласти
-
Пишу ))
-
Я знаю, де є такий будинок, напишіть мені в особисті)
-
Добавьте хтось,будь-ласка, в групу beauty Edmonton chat😊.дякую:))
-
Ребята , поделитесь теорией на дорожные тесты .Спасибо
-
Хахах, з таким тоном краще не пишіть взагалі нічого))))
-
t.me/ukredmonton/171
-
Делаю любую услугу пишите какую и я вам скажу цену
-
Если вы предприниматель, строитель, СТРОИТЕЛЬНАЯ компания - хотите создать системный строительный бизнес, увеличить поток КЛИЕНТОВ, увеличить оборот и чистую прибыль Заполняй анкету, назначим встречу и обсудим точки роста forms.gle/VuJBzaEahGbnVNTZA
-
Неплохо окрылил первый успех, может погоди пока отпустит?
-
Підскажіть, хто як летів в Едмонтон, з якою країни/міста зручніше і дешевше? **візи Британії немає якщо що З Туреччини де я зараз космічні ціни і довгі пересадки, краще долетіти до Європи, а там вже далі ) Дякую
-
Насправді, чийсь досвід тут мало допоможе. Бо на одні й ті ж авіалінії з того ж самого міста або країни ціна може дуже сильно відрізнятися у різний час перельоту. Наприклад, 20 березня було дешевше летіти компанією LOT з Варшави, а 2 червня виходить дешевше летіти Люфтганзою з Нідерландів (назви країн і авіаліній я навела лише як приклад) Пробуйте шукати квитки на потрібні вам дати через агрегатори, а потім заходьте на сайти тих авіакомпаній і дивіться вже в них по датам найкращі пропозиції
-
Можно через Париж в Монреаль, а потом в Эдмонтон
-
Можно с Казахстана
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️
20 Jan 2023, 21:20
46403/96491
36 minutes ago