UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я от і питаюся, можливо потрібно) Можливо це є обов'язково, бо за логікою, якщо дорослі мали здати її аби потрапити до країни то можливо це потрібно зробити по досягненню повноліття в Канаді. Я інформацію ніде не знайшла і мене цікавить чи можна не паритись або я шось недогледіла по тому що необхідно виконати.
-
Список компаній , котрі набирають людей на роботу. Буде ярмарка вакансій 31 травня За вказаною адресою
-
Який обрати - залежить від того, де і як ви збираєтеся на ньому їздити. Для прогулянок містом це одна історія, кататися бездоріжжям - інша. Якщо брати не новий, то краще з тим, хто зможе оцінити технічний стан, бо на вигляд все може бути ок, та згодом доведеться витратити гроші на заміну вузлів. В будь-якому разі не варто брати китайський no name. Найголовніше підібрати раму за зростом, інакше буде дуже некомфортно
-
А ще не варто дивитися на велосипед із заднім амортизатором, якщо він коштує менше 2500-3000, тому що вони не працюють. Це не більше ніж маркетинг. Власне з переднім амортизатором та ж сама історія. Окрім ваги вони не додають нічого. В Україні, наприклад, ціна на передній амортизатор який буде працювати та додавати комфорту починається з 300 американських гривень. Ще окремо можна за раму сказати. Вона має бути алюмінієва як мінімум. Сталева буде важити забагато. Взагалі спробуйте знайти велоспільноти місцеві, там вам порадять як підібрати, можливо там хтось продасть вам свого коня або підкаже де придбати за нормальною ціною
-
Здається в оренду дюплекс: 3 спальні, 2 ванні кімнати. Повністю новий ремонт. В орендну плату входить гараж. Знаходиться поблизу Kingsway Mall. Ціна - 1450$ + комунальні послуги. Доступно до заселення з 1 червня. Якщо цікавить, пишіть в приват, скину фото