UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый день. Скажите пожалуйста. А как в Канаде с торрентами ? Их качают ? Тут не прилетают штрафы? Читал что есть закон такой. Но в то же время, что довольно лояльно все. И люди качают
-
Всем привет, кто сталкивался, забирать раковина, где купить средство для прошивки типа крота, и как называется?
-
Гугл Мабс знак
-
Спасибо
-
Хто зтикався з проблемою або знає як її вирішити: подаю дітіні на візу(візітор перміт), при завантаженні форми IMM5708 дайє помилку: "Error: We couldn't upload your file. Error Description: Your status expiry date in the answer you provided previously does not correspond to the Restoration in your form. Modify your answers or the value in your form." я всі дати перевіряю все однакове , а система не пропускає, підкажіть будь-ласк на що звернути увагу
-
Може я не так зрозумів , але ви сплачуєте тільки електро, воно і не має бути різним , бо погода на вулиці не впливає це. Тільки може впливати, що світло менше вмикаєте , але з LED лампами різниці не помітити
-
globalnews.ca/news/4933339/lawsuits-movie-downloading-uploading/amp/
-
Сплачую за світло та газ. Оскільки тепло вже не включаю то й думала що рахунок буде менший.
-
Качав, якщо забував вимкнути роздачу , то отримував попередження від провайдера. Штрафи зазвичай рідко, але були випадки в Канаді.
-
📥📥📥👇👇👇👇 t.me/joinchat/oia_z_-XMfM3Y2I8
-
Люди добрые объясните пожалуйста не опытному.. работал я у одного чувачка два дня на выходных типа подработка. Что бы выписать мне чек просит фото син номера ворк пермита и ид. или паспорт или водительские права... Не дофига ли информации он хочет?)
-
Але роботодавець то бере твій сін) я коли підписував контракт на роботу то вони брали сін
-
Чувачок просто хоче списати видатки зі своїх доходів. Тому йому треба ваш сін . В ідеалі ,ви б йому мали виписати інвойс.