UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Там стільки нюансів, що про всі не домовишся. До прикладу, ми ж не знаємо, чи українки,яким не виплачують подвійну зарплатню у державний вихідний, працюють як self-employed чи на pay-roll.
-
тут ціла система побудована на зв'язках, репутації, як про тебе люди відкликаються, як ти в культурі справляєшся, чи можеш виконати роботу за яку взявся, чи маєш достатні скіли
-
Я зранку подивлюсь, що їй видали.
-
Ну так. Дірект депозіт. Але ж роздруківка має бути окремо. Якщо її немає, це означає, що ваша дружина отримує зарплатню згідно інвойсу, як self-employed.
-
Так. Але я на знаю, де вона їх складає, а будити її не хочу. Це у мене завтра вихідний, а не у неї. Можу зранку подивитись. Вона отримує зарплатню не чеком, а на рахунок у банку, раз на два тижні.
-
Ну, в мене донька ось пішла тут в 11 клас нещодавно. З осені - у 12-й. В неї високий рівень англійської, бо навчалася 7 років в міжнародній школі. Але ось із нею одна дівчинка новенька в один день почала ходити (теж в 11 клас), в якої англійська слабенька. І нічого, ходить та дитина, потрохи адаптується. В такому віці вони швидко втягуються
-
Ви про індусів? Я думав, що у Торонто багато китайців.
-
Швидше навіть не так. А навпаки - дуже багато індійців приїздять до Канади, які легко погоджуються працювати у найгірших умовах і за найменші зарплати. Тож кандидатів серед своїх земляків у них безліч (знаю зі свого досвіду роботи з індійцями у різних країнах)
-
Якщо податки та відрахування в різні фонди не стягуються зразу- це означає,що людина працює,як самозанята особа. Їй для цього не обов'язково бути приватним підприємцем в українському розумінні.
-
Коли люди дивуються,чому так багато китайців та індусів, вони забувають ,що це майже половина населення світу.
-
Більше того. Ми не відрізняємо індусів від пакістанців( а їх 240 млн) від мешканців Бангладеш ( ще 170 млн) , Непал 30 млн , Шрі-Ланка тощо...