UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Написать жалобу в министерство труда и искать новую работу. Ещё можно спросить каким именно способом их отель смог уклониться от федеральных законов
-
По закону, надо отработать на работодателя 30 дней перед тем как начнутся выплаты за стат дни. И ещё вопрос, это совсем крошечный отель? Ибо зп чеки обычно создаются и высылаются основным офисом и местечковый мэнэджер к ним не имеет никакого отношения.
-
Доброго ранку, громадо! Підкажіть будь ласка, дивилася на хатину для ренту, показувала її ріелтор. Сьогодні пише типу власниця (кажу типу, бо її в реалі не бачила), каже скидайте мені депозит і я триматиму хату для вас. Це нормально отак? Без договору, без нічого, скидайте депозит? Мені здається, що це неправильно. Думаю, як правильно відповісти.
-
Не правда, не має такого закону. Поважаючі себе компанії виплачують все і всі виплати одразу. З першого дня овертайм і стат виплачують у повному обсязі. Питання лише в бенефітах, їх дають після випробувального терміну. Працювала на 2 компанії в обох все платять...
-
Ви мені це намагаєтесь процитувати? "An employee is entitled to general holiday pay if they have worked for the same employer for at least 30 workdays in the 12 months prior to the holiday"
-
По закону, надо отработать на работодателя 30 дней перед тем как начнутся выплаты за стат дни. Чем мой изначальный комментарий отличается от закона?
-
Процитуйте, будь ласка, конкретно. Бо те, що я вам процитувала, мова йде про відпустку. Можливо, я не побачила в тексті, де саме написано, що виплати починаються після 30 дня.
-
Под general holiday они имеют в виду стат и сивик дни
-
Друзі . Як добиратись в Ніску, є якийсь транспорт туди чи тільки автомобіль? Можливо хтось їздить туди на роботу і може брати пасажира? Пальне за рахунок пасажира
-
Не ходит туда ничего
-
Товарищи, кто в курсе. На Украинской карте есть гривна, как ее тут обменять? Может кто занимается таким? Или может можно просто из банкомата снять?
-
Скоро буде українців )
-
Так розраховуйтесь нею в магазині, в чому проблема?
-
Тільки заплануй собі де виходити краще. Там на мапі зупинки позначені
-
www.leductransit.ca/sites/default/files/2021-12-01_Transit_route1_WEB.pdf
-
Дякую
-
Автобус 1 з century park . 6:30 5$
-
Дуже дякую
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
Здравствуйте, предоставляю работу - пишите
20 Jan 2023, 21:20
47032/96775
43 minutes ago