UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Возьмите себе хоть 3 ноля,мне не жалко😂
-
Ну якщо чесно буває, в мене на мазді 2001го 178к, вона 9років стояла без руху в селі :)
-
Відповідно, патрубки, резинки, сайлентблоки, ремені тощо- все повсихалося і потребує заміни.
-
Ну ,кемрі- це окрема тема. Невбиваєма машина.
-
Шановний,відерщя різні бувають,кожна машина потребує уваги,це факт.Це одна з наших перших машин тут,зараз купили інші,тому продаємо.В мене чоловік,автомеханік,ми не їздимо на несправних машинах😊
-
З іншого боку в батька на кемрі 70к за 10років бо в основному катає по селам на "тракторі"
-
Так,замінили в ній майже все😊
-
Я про те що такий пробіг за 20 років це в 99,9% скручений, але в 0,1% це поламане відерце що стояло десь непотрібне, аж раптом привів хтось до ладу
-
Так і було, а ще барабани під заміну задні і купа всього іншого
-
Мій кум ,власник бмв, колись казав: бмв дуже класна машина і їде дуже класно. Але коли перестає їхати дуже класно - дуже дорого коштує зробити, щоб вона знов класно їхала😁. Можливо, якби я був автомеханіком, я б теж купив бмв..
-
Я про те що якщо в родині 2-3авто то може бути будь який пробіг
-
Нема сил це терпіти
-
Шо за игры на костях???Вы шо,так нельзя,хлопцы в Бахмуте гынуть
-
Наступної суботи збираємося на настільні ігри. У кого є бажання - приєднуйтесь. Більш детально 👉🏻 тут
-
Зазвичай дорослі приходять, тому що досить довго можемо сидіти, таі Ігор на дітей розрахованих у нас нема, в основному стратегії та психологічні, то дітям складно буде, але якщо хтось візьме щось простіше - має бути ок, єдин шо - щоб батьки за ними дивились, тут дітей без присмотру лишати не можна
-
Мамкины ютуберы ж ноют шо то нельзя,это нельзя
-
По факту ні. Але якщо є дітки малі то з ними не буде можливості пограти батькам)
-
То троль
-
Это был сарказм,не?
-
Не звертайте уваги
20 Jan 2023, 21:20
47064/96428
about 2 hours ago