UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Уже успели встретится в живую или он все также в телеге лапшу вешает?))я не люблю людей который так себя ведут поэтому спасибо но я побуду в других группах ))
-
По різному ))) і дивлячись яка тріщина. Скло може бути далеко не основною проблемою
-
Купуєте машину Потім з документом bill of sale ( заповнете його з продавцем ) Йдете в страхову , оформлюєте поліс ( якщо машина старше 12 років , потрібен safety inspection) Потім з полісом і bill of sale , в registry , отримати номери і свідоцтво про реєстрацію Якщо коротко і про все що потрібно
-
Природа возле дома?))
-
Деньгами присылало, не может выбраться)))
-
Так ты же норм, ты знаешь за кого я говорю)))
-
Якщо не заважає огляду , не буде проблемою Проходили і з гіршими тріщинами А якщо 13 рік , inspection не потрібен. Тільки якщо машина не з іншої провінції. У мене 11 , я не проходив
-
Якщо страхова буде вимагати інспекцію- то ви її мусите пройти. А решта- залежить від тих,хто буде проводити цю інспекцію.
-
Кто может подсказать. Вылетела зубная пломба. Халс карта ещё не пришла, не говоря уже о бенефитах. Как-то можно узнать свой номер и сделать зуб по страховке? Или только за свои?