UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Кто может подсказать. Вылетела зубная пломба. Халс карта ещё не пришла, не говоря уже о бенефитах. Как-то можно узнать свой номер и сделать зуб по страховке? Или только за свои?
-
Хеалт карта не покрывает зубы по-моему. Чистку только мб снимок еще ( но я не уверен))
-
Кажуть, що можна дізнатися номер страховки десь за 2 тиждні після подачі, але нам так це і не вдалося. Чекали вже на картку
-
Бенефіти покривають пломби. Але треба чекати. Після того, як прийде хелс картка ще +2-3 тиждні.
-
Хто хоче допомогти військовим на харківщині з одягом? Є запити на футболки. Планую закупитись на амазоні і відправити посилку в Україну (я так робила взимку). План такий, кожен хто хоче допомогти купує щось з цього списку (там не дорого, кожен може собі дозволити), воно приходить на мою адесу і я це все збираю і відправляю в Україну. Або можете мені скинути etransfer на nastyalala18@gmail.com і я вже куплю. Як кому зручно. Звіти прийшлю🇺🇦👍🏻 www.amazon.ca/hz/wishlist/ls/3UD7N07E4HQVP?ref_=wl_share
-
Впливає. Але то залежить від того , хто вам той папірець виписуватиме. Зі склом аналогічно
-
В cibc банкомате
-
Шо как вам моя идея?
-
Банкомат CIBC бере
-
А американські гроші він бере?)
-
Yea I heard that in winter) Зимой никто не помог пришлось самой оплачивать посылку для военных где то 1500$🤡🤡🤡 Ох…
-
Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
То есть, год назад нужны были людям футболки например Сегодня уже не нужны?
-
А ці усі " общаки" то як фонд Притули😂
-
Отличная
-
Правильно, как говорится. В Канаде комфортно.
-
З вас треба броніки робити, чи броню на техніку, нічим не проб'єш!👍
-
А какая разница сколько?) эти вещи всегда нужны.
-
Через месяц не нужным будет?
-
Ти сьогодні живий, а завтра ні... А гроші прийшли, протягом кількох хвилин... А то поки збиреш гроші, поки купиш, поки воно тобі прийде, поки ти спакуєш, поки воно дійде до України... То скільки місяць?)
20 Jan 2023, 21:20
47144/96597
about an hour ago