UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви задонатили на футболки?)
-
Моно карта доллар и вестерн
-
Просто я нею тут у всіх магазинах розраховуюсь і за убер і за айрнб
-
Чисто гривні перекинути
-
А з карти моно на карту моно?
-
Покупать модно с гривневой но переводить нельзя если это подразумевает покупку валюты
-
Можна тут розраховуватися, але лише 100000 грн на місяць. Схема, що тут тобі дають готівкою долари а ти переводиш гривні з української карти на українську напевно найкраща. Зустрілись обміняли перевели і хеппі енд)) Напевно ж є люди які звідси хочуть гроші послати в Україну.
-
Переказувала декілька разів через Wise
-
Дуже навіть можливо. З української картки на Wise, з Wise - на канадських рахунок
-
Законний виїзд до ЄС для військовозобов'язаних, перетин через КПП зі штампом, пишіть для уточнення подробиць.
-
Привіт, 8 місяців пролетіли, а я навіть не помітив. І ось прийшов час записати відео, ідея для якого в мене була ще від самого початку моєї діяльності на YouTube 😁 Маю надію, що вам буде корисно. Я дуже старався і розраховую на вашу підтримку лайком та підписочкою ☺️ Enjoy ✌️ КАНАДСЬКІ РЕАЛІЇ ПІСЛЯ 8 МІСЯЦІВ У КАНАДІ 🇨🇦 CANADA CUAET 🇺🇦 EMMIGRATION youtu.be/IQv-4Wjfj5U
-
Я займаюсь цим по суботах
-
Друзья door dash опять набирает доставщиков drd.sh/OObUkx58tRrW4EWX/
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
Доброго дня, можливо комусь буде корисним, купував приблизно 2 місяці назад в волмарті в сант Альберті пилосос, недавно він зламався ( щітка яка крутиться) приїхав в волмарт віддав - повернули гроші, як я зрозумів до 90 днів повертають
-
Не правда
-
На роботе сказали но я название не запомнил
-
Ребята пожалуйста подскажите рестик в котором приходишь оплачиваешь фикс сумму и кушаешь что зотишь
-
Знаю ось такий 😌 maps.app.goo.gl/KZgnsXtEBJZoWsMi9?g_st=ifm
-
По дороже и со стэйком называется Pampa он в аргентинском стиле
20 Jan 2023, 21:20
47240/96559
about 19 hours ago