UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Да-да, в письме указаны способы покупки . Кому как удобнее
-
Проїзний можна теж купляти в рекреаційному центрі. Якщо вже отримали лист
-
После того, как я отдала заполненную анкету в Service centre, мне через месяц пришло письмо-приглашение о том, что я могу оформилять bus pass ежемесячно и получать скидки в спортзал, бассейн и тд. Следуя инструкции, покупаете онлайн bus pass. Он приходит на почту в течение недели. А чтобы получить плюшки в спортзале, нужно с этим же письмом-приглашением обратиться в один из рекреац.центров и там вам оформят скидочную карту. Так написано в письме. Я пока за скидочной картой в спортзал не обращалась, пока только bus pass получила
-
Я теж там дивлюсь. А щоб отримати плюшки у спортзали, басейни цієї анкети достатньо чи треба ще якусь заповнювати?
-
Нет, через Edmonton service centre
-
Дівчата, привіт!Стоїть пуста кімната.Буваю вдома тиждень на місяць.Хто приїхав сам, і хоче мати бюджетне житло, пишіть в приватні.
-
Через рекреационный центр делали?
-
Вітаю! В Україні я працювала офтальмологом протягом останніх 15 років. На щастя, тут в Канаді я знайшла роботу у своїй сфері) В Едмонтоні я працюю помічником оптометриста (офтальмолога) в Ottewell eye care. Якщо вам і вашим діткам потрібно перевірити зір, оглянути очі або підібрати окуляри чи контактні лінзи, то я маю змогу допомогти в цьому!) Звертайтеся!) Повний огляд лікаря з бенефітами від AHC безкоштовний. Також бенефіти покривають частину витрат на придбання окулярів 1 раз у 2 роки. Контактні лінзи я підбираю особисто. Підбір і придбання КЛ не покриваються бенефітами від AHC. Наша клініка допомагає отримати винагороду ( часткове повернення коштів) від компаній виробників контактних лінзи, які продаються в нас. Для запису на прийом дзвоніть за телефоном 7807580099. Якщо ви не розмовляєте англійською мовою, то можете покликати мене до телефону або залишити повідомлення українською і я вам передзвоню. Наша адреса: Ottewell eye care 6126 90 Ave NW, Edmonton, AB T6B 0P2 До зустрічі!)
-
У мене таке враження, що вони просто збирають інформацію про тих, хто планує переліт в Канаду.
-
Если имеется в виду ets bus pass, то буквально сегодня получила его по почте
-
якщо купувати квитки окремо,тобто з пересадками наприклад з Польщі до Амстердаму ,і окремий білет З амстердаму до потрібної вам провінції вийде в раза три дешевше як купувати в однієї льотної компанії
-
Всім привіт Хто зробив ets? Є буквально пару запитань, буду вдячний
-
300-400 дол я планувала летіти, дивилася.
-
Недавно спілкувалася з чоловіком, доїхав за 20дол.Казав, що є квитки і по 150 дол.Потрібно дивитися.
-
Вона потрібна буде на подачу на PR, але вона має бути up to date /дійсна на момент подачи,
-
Душистый перец = allspice. Хмели-сунели думаю в русском магазине есть
-
Вот перец и лавровый лист. Покупали в Superstore
-
Так Тільки розібратись потрібно )) Багато всього незрозумілого
-
Скажите а специи типа хмели сунели, лаврушка, душистый перец продаются в эдмонтон?
-
Anyone want help in. apply tax assignemnts,projects,exams of special IT and other course also if anyone want extend,apply their study permit and work permit can DM me
20 Jan 2023, 21:20
4735/96599
about 5 hours ago