UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
borrowell тут все пишеться перші бали ви маєте, коли отримуєте кредитну картку. вони роблять важкий запит, який зменшує ваш рейтинг. ніхто не казав що перші бали будуть в плюс. далі зміна рейтингу буде коли ви підключаете мобільний звязок. оператор робить важкий запит. знову мінус. ніхто не казав що буде просто. далі ви берете кредитку і починаєте ганяти по ній кошти. великі покупки перекриваєте запасом з дебетового рахунку, що б витрачати не більше 30% кредитної можливості. підключаєте авто оплату комунальних послуг заповнюєте пейменти по ренті (не знаю як то робиться точно) нічого не прострочуєте і через 2-6 місяці отримуєте 720+ балів, що відкриває вас можливості отримати кредит з притомними відсотками
-
Володимир, виріс уже ваш щавель чи ні, бо мушу хінкалями перебиватися 🙄😂
-
Понимаю)))
-
Сьогодні працював в колі українців, на фабриці де воду мінеральну розливають в бутилки. Останній раз це я зробив 😁😂 Я ще з Чехії на власному досвіді пересвідчився як то з нашими працювати. Нічого не змінилось , люди гівно, за копійку батька рідного продадуть, англійська на нулі, але кожен другий директор 😁З 12 чоловік, 8 просто мудаки 😂Нажаль…
-
Не маю жодного сумніву, що тобі будуть вдячні , якщо ти пошириш інформацію про роботу, де розливають мінеральну воду.
-
Якось дуже жорстоко, мисліть позитивно, Артеме. Шукайте в людях гарні якості. 😉
-
Як казали в селі в бабці «бо гочі маю»)
-
Walmart і Canadian Tire купите обувку задешево. Але буде служити на свої гроші
-
@ChefBuchkova , пані Тетяна, прогресивна громадськість цікавиться,де щавель? А я мушу ,в свою чергу, запитати, як там зелений борщ. Бо , враховуючи, ,що я досить вибагливий- знаю, що ти готуєш не просто смачно, а дуууууже смачно.
-
Нєєєєєєєє😥😥😥😥 А як же борщ?🥹
-
Виріс..і з'їли😓