UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Усім привіт! Поділіться досвідом будьласка,хто летів в Канаду по CUAET-візі, Потрібно мати медичну пройдену? Таке ситуація,купили квитки не приглянулося добре,пише щось про медичну. Ми не розуміємо що це,тому що купували в Іспанії. Мову ми не дуже добре знаємо,не знаємо що робити в такому випадку? Чи можожуть нас не пропусти,в кого таке було??? Допоможіть будьласочка!!!
-
Підкажіть страхову будь ласка що страхує на українські права... Буду дуже вдячна 🌷 Міленіум запросила за рік оплату, потрібно помісячно... Td не страхує на українські,belairdirect теж,desjardins insurance там взагалі старшу 10 років не страхують,shelley orvold insurance теж не страхує .... Які ще є?
-
Так,ви мене правильно зрозуміли.Виготовлення нового паспорта і вся процедура вклейки займе надто багато часу та витрат.
-
Дякую 🫶
-
В цьому відео про зміну прізвища 3:18
-
Смотрите "ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ: розмова з імміграційною консультанткою Тетяною Карбованець #канада #імміграція" на YouTube youtu.be/TbSZyA2A1Wc
-
Я ж нічого не кажу, але це, якщо вона вкаже при перетині, а не просто дасте старий паспорт і нічого не буде казати.
-
Здравствуйте,посоветуйте пожалуйста мастера по наращиванию волос,уже неделю не могу найти( Очень срочно ,спасибо заранее
-
Если есть документальное подтверждение что имя было поменяно легально, то это не является fraud. Канадцы тоже люди и понимают что смена документов дело житейское и занимает время. А между тем идёт война и не все могут бегать менять документы 🤷🏻♀️
-
Усім привіт.Хтось брав з собою в канаду довідку про несудимість і чи реально вона потрібна в канаді ?
-
Я кажу може бути, я не знаю. Але ви заміж вийшли в Канаді, і коли заїджали , мали одне прізвище. Тут ситуація, що жінка має вже інше прізвище, але на кордоні хоче дати паспорт зі старим і всі папери отримає на старе. Але ж колись прийдеться все змінити, або коли буде подавати на ПР, почнуть капати, і може виявиться , що інформація вказана іміграційному офіцеру була не правдива в той момент. Що є імігрейшн фрод. Але ще раз кажу, що я не знаю, я тільки би вважав таку можливість і підготувався краще. Бо як перетнуть кордон , то потім вже важко буде виправити.
-
А почему сразу fraud? Если есть свидетельство о браке? У меня половина документов в канаде на девичье имя и все спокойно принимают со свидетельством. Но у меня сразу все доки были канадские.
-
Це і є ваше підтвердження, просто в анкеті заповнюйте всі ваші імена та й прізвища. І все буде добре
-
Дякую за відповідь.Просто не розумію яке підтвердження має бути?Є свідотцтво в перекладі,та нотаріально засвідчене.Що ше мало б бути?Кажуть питати офіцера,та мабуть трохи пізно буде,треба підготувати заздалегідь.
-
В 16:45
-
Можно таке робити, але треба вказивати всі ваші імена та прізвища, та ще й додаток з поясненнями не завадить. Пишіть, папір все витримає
-
О котрій ви зайшли на сайт?
-
І я зловила, ввела дані на 1 сторінці, натиснула некст і висить вже 20 хв...
-
Зараз вже мабуть нереально ловити?
-
Можливо. Але чи зв'яжуться зі мною
20 Jan 2023, 21:20
4769/96467
about 17 hours ago