UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тоді дзвоніть до них на гарячу лінію
-
Нічого не приходило ні в такій пошті ні в електронній
-
Вам должно было прийти письмо с просьбой обновить данные. Потом отправить на их имейл ваш ворк пермит и что-то еще из документов. И через неделю- две прийдет новая карта
-
Хто знає клініки з окулістами україномовними ?
-
Попробуйте тут
-
Вітаю! В Україні я працювала офтальмологом протягом останніх 15 років. На щастя, тут в Канаді я знайшла роботу у своїй сфері) В Едмонтоні я працюю помічником оптометриста (офтальмолога) в Ottewell eye care. Якщо вам і вашим діткам потрібно перевірити зір, оглянути очі або підібрати окуляри чи контактні лінзи, то я маю змогу допомогти в цьому!) Звертайтеся!) Повний огляд лікаря з бенефітами від AHC безкоштовний. Також бенефіти покривають частину витрат на придбання окулярів 1 раз у 2 роки. Контактні лінзи я підбираю особисто. Підбір і придбання КЛ не покриваються бенефітами від AHC. Наша клініка допомагає отримати винагороду ( часткове повернення коштів) від компаній виробників контактних лінзи, які продаються в нас. Для запису на прийом дзвоніть за телефоном 7807580099. Якщо ви не розмовляєте англійською мовою, то можете покликати мене до телефону або залишити повідомлення українською і я вам передзвоню. Наша адреса: Ottewell eye care 6126 90 Ave NW, Edmonton, AB T6B 0P2
-
Дякую
-
Гості болі в районі живота, в місці операції. Відчуваю потребу викликати швидку, бо чергу не відсиджу, а анальгетики навіть рецептурні не беруть. Чи це дорого? Номер хелс карти є!
-
Але мене завезли і посадили все одно в чергу, тому раджу взяти таксі та самій заїхати.
-
У грудні заплатив 385$
-
Я так зрозумів, що якщо у вас критична ситуація, то вас приймуть швидко, якщо буде можливість чекати в черзі прийдеться посидіти.
-
Окей, але як називається заклад, на гугл мапах зараз лікарні закриті :0
-
Мене завезли тоді взагалі в Saint Albert
-
З мобільністю так собі справи
-
Звісно, якщо можете пересуватись
-
Це куди?
-
Шукайте на картах найближчий до Вас emergency department і їдьте туди Ще є сайт, у вкладці виберіть - Edmonton www.albertahealthservices.ca/waittimes/waittimes.aspx
-
Мене відвезли сюда, працює цілодобово
-
201 Boudreau Rd, St. Albert, AB T8N 6C4
-
Добрый день. В июне летим в Канаду в Эдмонтон, подскажите где пройти мед осмотр и надо ли забронировать время за ранее ?
20 Jan 2023, 21:20
about an hour ago