UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Хороший закусон 😂
-
Добрый вечер. Скажите кто-то подтверждал свои Украинские дипломы в Эдмонтоне. И если да, то пожалуйста расскажите подробно , что нужно для этого сделать
-
Яким треба бути лузером, щоб жить в Канаді, мати такі гарні краєвиди і купатись у себе в басейні на бек ярді 😁😂Але те що ніхто не забороняє - правда 😁
-
Нащо зовсім кудись їхати і ходити, якщо дома все є. Якщо нема, все привезуть, усі доставки працюють. От дурня, їздити кудись … Навіть басейн надувний можна в кімнаті розстелили, якщо в апартаментах живеш 😂
-
Та я дивлюся, тут вітаміна D більше ніж достатньо взагалі. Я в Африці, на екваторі, так не обгорала на сонці, як в Едмонтоні щоразу за 20 хвилин
-
Ну добре , розходимося…
-
Може, бо ти ви ще туди , а ми вже звідти😁
-
Та нашо воно вам тра … ключове слово «може», у вашому дописі пане Володимир😁
-
Ну і які ти гарні краєвиди бачив у Канаді? На якому озері був? Порадь, може й ми туди поїдимо.
-
Що для цього треба і які саме правові норми дозволяють це робити?
-
Хей. Чи хтось купує тут папери фондових ринків?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка які потрібні документи з собою потрібні щоб взяти в кредит телефон
-
В будь-якому банку, для початку. Потім є окремі інвестиційні компанії тощо. Це шалено великий ринок. Якщо вам треба контакти такого консультанта, з Investors group - можу поділитися в приват.
-
Тут я купа фінансових консультантів, які з радістю вас проконсультують, якщо ви маєте намір інвестувати.
-
Був би вдячний!
-
Не знаешь Татьяну?😱
-
Мм?)
-
Обратись к Тане Шмайлюк☝️
-
А украинских ребятушечек «Jinjer” разве не знаешь?🤔
-
А «ТревожныйЯ», «Boris Бритва», «3HC» ? И ещё много-много…
20 Jan 2023, 21:20
48334/96559
about 2 hours ago