UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я в разводе 😂
-
Може і шукає собі нормального людину, щоб чоловіком була, не вдається знайти відразу. А тут ви у душу людині насерити вирішили, сам то одружений, невдаха?
-
Слава Україні! Район downtown є вільна студія в оренду. Ціна 870$ плюс світло (+- 40$). Метро поруч та хороша розвʼязка автобусів. Тому для новоприбулих дуже класний варіант. Ми плануємо переїхати, а наш договір до грудня 2023. Кого цікавить пишіть в приватні.
-
🌹Доброго дня! Пропоную💅: класичний манікюр, комбі манікюр, зняття старого покриття, укріплення нігтьової пластини, покриття гель-лаком. Якщо ви хочете собі красиві нігтики, звертайтеся! ✉️ Для запису та будь яких питань пишіть на Месенджер, Вайбер, Телеграм, за номером +380 68 215 17 57
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, знайомого механіка чи людину,яка допоможе вибрати машину,подивитись її і сказати чи вона буде їздити. З власного досвіду, будь ласка! Дякую!🙏
-
Не хочу виглядати песимістом, але жодний професійний автомеханік не надасть вам гарантій типу: ,, оця машина без проблем проїде 10000 км.,, Чим може вам допомогти автомеханік ? Сказати, що в машину ще треба вкласти кілька сот- або тисяч доларів. Все. І це з будь- якою машиною . З власного досвіду.
-
А ви сусідів не розглядаєте, тільки сусідок?
-
На авто до 5-7 років і я вам можу дати прогноз, не дивлячись на машину😁