UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви повинні мати нульовий рівень алкоголю в крові та не мати наркотиків під час водіння вам потрібно провести 2 роки як водій 5 класу GDL ви не можете оновити до комерційної ліцензії у вас є лише 8 балів недоліків, перш ніж ваша ліцензія буде призупинена ви не можете бути водієм-супроводжувачем для водія класу 7 у вашому автомобілі не може бути більше пасажирів, ніж ременів безпеки
-
Всім привіт 3-го червня відбудеться наша перша літня вечірка💃🕺 Починаємо о 9 годині вечора зустрічати захід сонця на терасі під гарний діджейський сет @xkopatychx і турнірі з бірпонгу з призовим фондом🏆 Після 11-ї — відриваємось як в останнє під улюблені пісні. Вхід до 11pm -10$, після - 15$. Бери з собою друзів та проводь свій вечір разом з нами. Резервація столиків вже відкрита. Стосовно будь-яких питань пиши в приватні💌 @edmonton_ukraine Або на сторінку в інстаграм Instagram.com/edmonton.ua
-
Куди їм можна написати?
-
Кому нужна подработка? Эдмонтон, физическая простая работа, для начала несколько дней.
-
В пм пишите
-
К чему флудить. Нормальное обьявление. То есть по поводу мувинга нет проблем, а тут что-то не так
-
Вони можуть відповідати Вам тижнями…. Але то Ваш вибір)
-
Краще під’їхати до них в офіс
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Також якщо у вас телус домашні сервіси то можна змінити вашого оператора на телус чи кудо за гарними умовами. Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).