UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Можете здати в найближчий bottle depot. За молочну тару дадуть гроші. Від олії і миючих засобів -там же викинете в окремий бак.
-
Можно по поиску в чате глянуть эвакуация диплома
-
Спс
-
Wes сайт
-
И сколько стоит
-
Где можно оценить мой диплом?
-
Ой сори 😅
-
Bottle depot
-
Ищу людей на yдaлeнкy/пoдpaбoткy Обучаю с нуля Мой интерес получать % (Никаких дeнeг я не беру) Кого заинтересовало жду сообщения ;)
-
Всім привіт 3-го червня відбудеться наша перша літня вечірка💃🕺 Починаємо о 9 годині вечора зустрічати захід сонця на терасі під гарний діджейський сет @xkopatychx і турнірі з бірпонгу з призовим фондом🏆 Після 11-ї — відриваємось як в останнє під улюблені пісні. Вхід до 11pm -10$, після - 15$. Бери з собою друзів та проводь свій вечір разом з нами. Резервація столиків вже відкрита. Стосовно будь-яких питань пиши в приватні💌 @edmonton_ukraine Або на сторінку в інстаграм Instagram.com/edmonton.ua
-
Привіт! Працюю в Telus promotion, якщо ви переплачуєте за домашній сервіс або вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за доступною ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та самий дешевший тарифний план, який є. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити контракт. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Більше інформації за телефоном 7806553046 або особисті повідомлення, буду радий допомогти. (Не реклама)
-
Всё это продается в home depot, Canadian tire, каски хорошие удобные в Mark's