UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую
-
Добриий день! Пропоную трансфери на комфортабельному автомобілі. -Зустріч в аеропорті -Перевезення речей з квартири в квартиру -Перевезення негабаритних меблів -Перевезення побутової техніки -Поїздка в Ікею і т.д. Пишіть, буду радий допомогти 😊
-
Ресурси з пошуку роботи для українців | Indeed.com Canada ca.indeed.com/career-advice/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%B7-%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA%D1%83-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8
-
Дякую дуже за відповідь. В Україні, Польщі ніби як теж безкоштовна медицина, але питання реабілітації стоїть окремо, бо то дуже ресурсно, дорого, тому безкоштовно дають мінімум, а таким дітям потрібні постійні заняття, причому не тільки з батьками, а і зі спеціалістами.
-
Ну це початки для досвіду. А потім купите свій трак і будете возити водяний розчин на бурових за 1000 в день.
-
Я хотів ганяти на дальнобій але мене 4 тракдрайвера відговорили з якими я спілкувався. Пакістанці та індуси мають левову частину ринку, працюють за копійки тим самим знижуючи ціну на вантаж. Добре було їздити років 5-8 назад як ще було спокійніше і паливо було по 90 центів за літр. Три фірми монополісти тримають ринок перевезень. Якщо вам дадуть на початок 27$ год то це буде прекрасно. Коли відпочиваєте дома ніхто вам не платить. Від колеса майже не реально знайти працю, на орендовану фуру будете працювати пів місяця. Такі реалії тракдрайверів в Канаді
-
Сanadian tire
-
Dollar tree
-
Зазвичай, ситуація виглядає так.. Ви підписуєте контракт, згідно якого зобов'язуєтеся заплатити певний депозит.