UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую дуже за відповідь. В Україні, Польщі ніби як теж безкоштовна медицина, але питання реабілітації стоїть окремо, бо то дуже ресурсно, дорого, тому безкоштовно дають мінімум, а таким дітям потрібні постійні заняття, причому не тільки з батьками, а і зі спеціалістами.
-
Ну це початки для досвіду. А потім купите свій трак і будете возити водяний розчин на бурових за 1000 в день.
-
Я хотів ганяти на дальнобій але мене 4 тракдрайвера відговорили з якими я спілкувався. Пакістанці та індуси мають левову частину ринку, працюють за копійки тим самим знижуючи ціну на вантаж. Добре було їздити років 5-8 назад як ще було спокійніше і паливо було по 90 центів за літр. Три фірми монополісти тримають ринок перевезень. Якщо вам дадуть на початок 27$ год то це буде прекрасно. Коли відпочиваєте дома ніхто вам не платить. Від колеса майже не реально знайти працю, на орендовану фуру будете працювати пів місяця. Такі реалії тракдрайверів в Канаді
-
Сanadian tire
-
Dollar tree
-
Зазвичай, ситуація виглядає так.. Ви підписуєте контракт, згідно якого зобов'язуєтеся заплатити певний депозит.
-
Дякую 🥰
-
Открыть свет в банке тоже можно, работают банки по субботам
-
Registry , в суботу Health card , Id
-
А чим корисним можна зайнятися на вихідних, в плані оформлення документів?