UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В Эдмонтоні є біля 10 шкіл для тракдрайра. Але спершу вчите правила, здаєте в реджестрі теоретичний тест/25вірних відповідей з 30питань(можна на українській)-17долларів, якщо здав то отримуєш права 7ї категорії. Далі здаєте свої права на перевірку і через 2тижня можете здати Road test-практичне водіння на 5GDL або 5advence/full(150дол+28за пластик). І от тільки коли отримаєте повні 5і права на легкову, можете подаватись на трак. Вартість 8000-10000дол, термін 6-8тиж. на 1кат(наша СЕ) або на 3ю(наша С)- 1500-3500дол 2-4тиж. Все навчання виключно англійською. В перших днях вивчаєте повітряні гальма, курс 6,5 год. Книжка на 100стр. і одразу здаєте практичний тест на перевірку гальм, отримуєте сертифікат з яким йдете до реджестрі і за 17дол на англійській здаєте теорію 25 вірних відповідей з 30. Якщо здав, отримуєш штамп в сертифікат, без нього не маєш права тренуватись на траках . Далі вчите курс Мелт (300стр), тренуєтесь керуванню і готуєтесь да Пре Тріп Інспекшин- 140 пунктів-це повний огляд траках з трейлером при якому мусите показати, назвати і озвучити в якому стані має бути відповідна частина трака на англ.мові. Здаєте медогляд-60дол, пре Тріп інспекшт, водіння 200дол, і отримуєте пластик 28дол.
-
Дякую
-
Доброго дня. Чи є електронна пошта цієї агенції для зв’язку ?
-
Greetings to the community. I am looking for a job, officially and on a permanent basis. A summary of submission to PR... Briefly about myself: I worked for 4 years in construction (plasterboard, putty, laminate, tiles. installation of windows and doors.) For the last 3 years, I worked as an electrician (installation of connecting PV panel's). I can work in the production of furniture, windows, or other products. I have skills in welding various metals. Skills in car repair... Ready for any job... English at an intermediate level (now studying). Thank you for your help...
-
Вітаю громадо. Шукаю роботу, офіційно,та на постійній основі. Зметою подачі на PR... Коротко про себе:працював 4 роки на будівництві,(гіпсо-картон, шпаклювання, ламінат, плитка. монтаж вікон дверей.) Останні 3 роки-працював електриком(монтаж підключення PV panel's). можу працювати на виробництві меблів,вікон, чи інших виробів. Маю навички зварювання різних металів.Навички ремонту авто... Відкитий для будь якої роботи... Англійська мова на середньому рівні(зараз вивчаю).Дякую за допомогу...
-
Да ,поняла 🥰🙏🏻
-
Ооо,спасибо большое 🥰
-
Здравствуйте,интересует работа дальнобойщика (не для себя для папы )Может кто то работает хотелось бы узнать подробности )И ещё вопрос насчёт поменять права ,сколько по времени занимает и сколько денег ?Спасибо большое 🥰🧡🙏🏻Интересно именно в Эдмонтоне (либо в самой Альберте )🙏🏻
-
Вітаю всіх! Мене звати Тетяна. Приїхала до Едмонтона 6 грудня. Шукаю кімнату в оренду (2 особи: хлопець і дівчина, друзі) або розглядаю можливість розділити кімнату з дівчиною/жінкою, (чоловік/чоловік)район Downtown чи поблизу, зі зручною транспортною розв'язкою, недорого, бо наразі не маю фінансової можливості. Бажаючим можна зв'язатись в приват. Буду вдячна всім вам за будь-яку інформацію!
-
Дякую!!!
-
Скрін з офф сайту
-
дякую
-
Так усе пройшло без проблем
-
Дійсно написано до кінця марта ще можливо податись на візу
-
Може не туди дивлюсь, скиньте будь ласка хоч якійсь скрін бо це дуже важлива інформація і я не думаю що Ви пишите те чому немає підтвердження