UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ооо,спасибо большое 🥰
-
Здравствуйте,интересует работа дальнобойщика (не для себя для папы )Может кто то работает хотелось бы узнать подробности )И ещё вопрос насчёт поменять права ,сколько по времени занимает и сколько денег ?Спасибо большое 🥰🧡🙏🏻Интересно именно в Эдмонтоне (либо в самой Альберте )🙏🏻
-
Вітаю всіх! Мене звати Тетяна. Приїхала до Едмонтона 6 грудня. Шукаю кімнату в оренду (2 особи: хлопець і дівчина, друзі) або розглядаю можливість розділити кімнату з дівчиною/жінкою, (чоловік/чоловік)район Downtown чи поблизу, зі зручною транспортною розв'язкою, недорого, бо наразі не маю фінансової можливості. Бажаючим можна зв'язатись в приват. Буду вдячна всім вам за будь-яку інформацію!
-
Дякую!!!
-
Скрін з офф сайту
-
дякую
-
Так усе пройшло без проблем
-
Дійсно написано до кінця марта ще можливо податись на візу
-
Може не туди дивлюсь, скиньте будь ласка хоч якійсь скрін бо це дуже важлива інформація і я не думаю що Ви пишите те чому немає підтвердження
-
Там лише дата старту програми, де Ви взяли кінцеву дату або термін дії програми?
-
На офіційному сайті IRCC
-
А десь є офіційна інформація що докінця березня діє програма? Може маєте посилання на цю інформацію?
-
До кінця березня діє програма CUAET
-
Good afternoon. I recently arrived to Canada. I am looking for a job in warehouses, I have 4 years of experience in Poland. My English is weak, but I am learning. Доброго дня. Я нещодавно приїхав до Канади. Шукаю роботу на складах, маю 4 роки досвіду роботи в Польщі. Англійську знаю слабо, але вчуся. Дякую.
-
Українською карткою платили?
-
Дякую велике🥰 ,просто чула что потрібно в‘їхати до кінця марта