UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Скрін з офф сайту
-
дякую
-
Так усе пройшло без проблем
-
Дійсно написано до кінця марта ще можливо податись на візу
-
Може не туди дивлюсь, скиньте будь ласка хоч якійсь скрін бо це дуже важлива інформація і я не думаю що Ви пишите те чому немає підтвердження
-
Там лише дата старту програми, де Ви взяли кінцеву дату або термін дії програми?
-
На офіційному сайті IRCC
-
А десь є офіційна інформація що докінця березня діє програма? Може маєте посилання на цю інформацію?
-
До кінця березня діє програма CUAET
-
Good afternoon. I recently arrived to Canada. I am looking for a job in warehouses, I have 4 years of experience in Poland. My English is weak, but I am learning. Доброго дня. Я нещодавно приїхав до Канади. Шукаю роботу на складах, маю 4 роки досвіду роботи в Польщі. Англійську знаю слабо, але вчуся. Дякую.
-
Українською карткою платили?
-
Дякую велике🥰 ,просто чула что потрібно в‘їхати до кінця марта
-
Це залежить від офіцера,який буде ставити Ворк перміт)люди писали що були випадки коли ставив не від дати в'їзду,а від дати отримання візи
-
Всем здравствуйте,скажи пожалуйста кто то знает ,при получении визы ,какой срок для въезда страну ?Спасибо большое 🥰
-
Прямо зараз в дорозі
-
Дуже дякую! Просто безмежно цікаво як тепер мінятимуть цифрове посвідчення водія. Тобто українські цифрові права запрацюють в додатку "Дія" вже з середи, в польському додатку "МійОбиватель" за 2 тижні, а який мобільний додаток з цифровими документами в Канаді?