UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
для связку с родными
-
да, я из Крыма
-
Для Канади на імміграцію через Wes.
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи потрібно зараз робити апостиль ( верифікацію диплома чи атестата та відправляти оригінали в Україну щоб їх верифікували) ? Чи зараз робиться ця процедура тільки через WES?
-
Ой, навіть не знаю…. Місяць назад при реєстрації і відправки документів потрібно було через український)
-
Дякую. ❤️ На ютубі інформація що потрібно спочатку через український сайт верифікували, а потім вже подаватися через WES. Український сайт верифікує дипломи для WES. Але я чула що зараз це не потрібно робити через український сайт, достатньо тільки WES, чи це дійсно так? Тому що на ютубі я не знайшла цієї відповіді, там тільки старі відео на цю тему є
-
Підскажіть будь-ласка, ви робили місяць назад для себе? Якщо так, відправляли оригінали до України?
-
Чи хтось прилетів сьогодні з Франкфурт? Чи довго чекати дозвіл на роботу?
-
Та я думала може хтось за сьогодні знає ) Бо немає зв‘язку
-
Обычно от 1- 3ч+- в зависимости куда прилетаете
-
Доброго дня. . Чи є в нас ортодонти, які можуть прийняти сьогодні? Чи завтра зранку, в дитини злетіли брекети, а Хелс карти не має. . Може щось підкажете?
-
Я никак не могу найти точный адрес
-
Всем привет Подскажите пожалуйста адрес куда можно обратиться что бы получить лицензию на брак?
-
Но не для меня
-
Ну это для вас так
-
Хорошее дело браком не не назовут. Наслаждайтесь свободой!
-
В реджистри И там все расскажут что дальше
-
Спасибо
-
Я не слушаю советы других людей по поводу личного
-
Это в первые 10 лет только
20 Jan 2023, 21:20
50303/96568
about 2 hours ago